Wanneer je een bedrijf opricht en je op zoek ben naar een plek om je bedrijf te vestigen, heb je meerdere opties. Misschien heb je al eens gehoord van bedrijvencentra? Een bedrijvencentrum is een onderneming die bedrijven een  plek biedt om hun activiteiten op te zetten en de kans biedt om hun business door te groeien en uit te breiden. Bedrijvencentrum Waasland biedt een hele reeks diensten aan in moderne kantoor- en bedrijfsruimtes aan gunstige en soepele voorwaarden. In deze blog lichten we toe wat Bedrijvencentrum Waasland juist doet en hoe we u als startende onderneming kunnen helpen.

Onthaal en doorverwijzing van uw bezoekers.

Als bedrijf krijgt u vast en zeker ook regelmatig bezoekers. Onze medewerkers van het onthaal van BC Waasland zijn tijdens de kantooruren aanwezig om uw bezoekers te ontvangen en door te verwijzen. U hoeft zich niet druk te maken wanneer u vertraging opgelopen heeft voor een meeting, uw bezoekers worden hartelijk ontvangen en kunnen gebruik maken van de wachtruimte in onze inkomhal.

Telefonie en internet voorzien.

Wanneer je een bedrijf opstart, moet je ook aan telefonie denken om te voorzien. Al onze kantoren zijn voorzien van aansluitingen voor telefonie. We voorzien alle telefoonlijnen en toestellen die u nodig heeft. Mocht u niet aanwezig zijn of niet in de mogelijkheid zijn om uw telefoons te beantwoorden, dan nemen onze onthaalmedewerkers van Bedrijvencentrum Waasland deze graag voor u op, en geven de boodschap door aan uzelf. Ook internet is noodzakelijk. Al onze kantoren zijn voorzien van een stabiele internetverbinding. Bij Bedrijvencentrum Waasland kan u meteen aan de slag en dient u dit niet zelf te voorzien.

Post en pakketjes ontvangen en verzenden

Ook voor het verzenden en ontvangen van post en pakketjes kan je op Bedrijvencentrum Waasland rekenen. Onze medewerkers van het onthaal nemen graag uw pakketjes aan wanneer u niet aanwezig bent en brengen u hiervan op de hoogte. Pakketjes kunnen dagelijks opgehaald worden tijdens de kantooruren van 8u30 tot 17u30. Maar ook pakketjes verzenden is perfect mogelijk. U dient enkel het pakket af te geven aan onze onthaalmedewerkers en zij maken het label klaar voor verzending. Kortom, zorgeloos en makkelijk verzenden en ontvangen van alle pakketjes bij Bedrijvencentrum Waasland. Elke huurder krijgt ook een eigen postvakje, waar we dagelijks uw post in leggen en u op de hoogte brengen wanneer er post is. Al deze postvakjes zijn voorzien van een sleuteltje, waardoor u zelf kan bepalen wanneer u om uw post komt.

Vergaderzalen

Indien je bij BC Waasland een kantoor gebruikt, kan je onbeperkt gebruik maken van onze vergaderfaciliteiten. Bedrijvencentrum Waasland beschikt over 6 vergaderzalen. Je kan deze reserveren bij onze onthaalmedewerkers. Handig wanneer u een gesprek wil voeren met een klant of leverancier en u deze liever niet op kantoor zelf ontvangt.

 Ophalen afval & poetsen kantoren

Bedrijvencentrum Waasland werkt samen met een vaste poetsfirma, die naast onze eigen ruimtes ook die van onze klanten poetst indien gewenst. Als huurder kan u ervoor kiezen om uw kantoor te laten poetsen mocht u daar zelf niet de tijd voor hebben. We beschikken ook over afvalcontainers, waar u uw papier, karton en restafval van kantoor in kan doen.

Netwerken bij BC Waasland

Van bij de start kom je als ondernemer bij Bedrijvencentrum Waasland terecht in een zeer groeivriendelijke sfeer met tal van netwerkmogelijkheden. In ons zeer uitgebreid dienstenpakket zit ook het gebruik van onze vele gemeenschappelijke ruimtes, waaronder onze aangename refter, BC Kaffee. Hier kan je aangenaam lunchen of genieten van een heerlijke koffie en je kan er netwerken.

Een bedrijvencentrum biedt dus heel wat extra opties bij het huren van een kantoor. Dit alles maakt het ondernemen veel aangenamer. BC Waasland bied daarnaast ook nog verschillende andere diensten aan, waaronder kantorenvergaderruimtesmaatschappelijke zetelsflexwerkplekkenmagazijnen , virtuele kantoren  en zakelijke postadressen . Aarzel dus niet om ons te contacteren. Graag tot snel, bij Bedrijvencentrum Waasland!