Vergaderingen zijn een belangrijk onderdeel die horen bij ondernemen. Het is nodig om contact te leggen met collega’s, klanten of partners. Sommigen vinden het aangenaam, anderen kijken er dan weer met tegenzin naar. Daarom kan een vergadering op een aangename locatie met de nodige voorzieningen de meeting een stuk aangenamer maken. Bij Bedrijvencentrum Waasland kan u terecht voor aangename vergaderruimtes waar u in alle rust aangenaam kan vergaderen.

Op locatie vergaderen

Vergaderen op een externe locatie kan verlossend en inspirerend werken. Je bent even weg van je dagelijkse werkomgeving en dat kan een rustgevend gevoel opleveren. Een rustige locatie weg van alle drukte op de werkvloer kan zorgen voor meer productiviteit. Het geeft je meer de ruimte om na te denken. In onze vergaderruimtes bij Bedrijvencentrum Waasland kan je in alle rust een meeting houden. Bij ons kan u vergaderen in aangename temperaturen. Onze vergaderruimtes bij Bedrijvencentrum Waasland beschikken over verwarming en airco.

Hightech digi materiaal

Al onze vergaderruimtes bij Bedrijvencentrum Waasland beschikken over een beamer of digitaal scherm. Zo kan u uw laptop op groot scherm projecten, zodat alles duidelijk zichtbaar is voor iedereen die aanwezig is. We beschikken ook over de nodige koppelstukken om elk type laptop, of het nu een oude of een nieuwere is, aan te kunnen sluiten. Bovendien zijn onze vergaderruimtes voorzien van een whiteboard en flipchart, die u kan gebruiken om ideeën op te schrijven tijdens een brainstorm sessie of om bijvoorbeeld cijfers te noteren en te analyseren.

Fijne catering

Bij Bedrijvencentrum Waasland hechten we waarde aan om ervoor te zorgen dat jullie meeting aangenaam verloopt in de beste omstandigheden. We willen namelijk onze bezoekers ontlasten van een heel aantal zaken, waaronder catering. Bij een catering hoort vaak ook een lunch met de nodige versnaperingen en dranken.

Bij Bedrijvencentrum Waasland kunnen we zorgen dat er gedurende de hele meeting water, koffie, thee en frisdranken voorzien zijn. Jullie meeting in de ochtend starten met mini koffiekoekjes of tussendoor genieten van een lotuskoekje behoren ook tot de mogelijkheden. Voor uw lunch kunnen we heerlijke belegde broodjes voorzien. Kortom, we kunnen jullie meeting voorzien van aangename catering.

Bij Bedrijvencentrum Waasland kan u aangenaam vergaderen. Aarzel niet om ons te contacteren indien u meer info wenst, of als u onze meeting rooms wenst te bezichtigen.