Aanbod BC Waasland

Diensten
Kantoren
Flexwerkplekken
Magazijnen / opslagplaatsen
Maatschappelijke Zetel
Vergaderzalen
Virtueel Kantoor
Zakelijk Postadres
Stockageruimte

Algemeen

Bij BC Waasland ben je op het juiste adres voor al jouw professionele ondersteuning.

Wij bieden meer dan 50 kantoorruimtes aan, variërend in oppervlakte van 15 m²  tot 100 m².

Ook voor magazijnen, opslagplaatsen of stockageruimtes kan je bij ons terecht. Deze gaan van kleine stapelplaatsen van 12m² tot volledig uitgeruste magazijnen van 250m².

Ben je op zoek naar een vergaderzaal? Ook daar helpen we je graag mee verder. We hebben 6 vergaderzalen ter beschikking in diverse groottes, opstelling, al dan niet met catering en uiteraard voorzien van alle digitale snufjes.

Geen nood aan een privékantoor maar wel op zoek naar een flexwerkplek? Bel ons op om een afspraak te maken en onze toffe flexwerkplekken te bezoeken.

Daarnaast is het ook mogelijk om een maatschappelijke zetel ,een virtueel kantoor of een zakelijk postadres bij ons te huren.

Last but not least, wij bieden al deze bovenstaande zaken aan inclusief ons zeer uitgebreid dienstenpakket. Dit gaat van je telefoon opnemen, de post frankeren en verzenden, snelle internetconnectie, bestellen van je lunch, onthaal van je bezoekers, beveiliging, verwarming & airco, gebruik van de ruime parking met laadmogelijkheden, afvalophaling, secretariaatswerk, catering voorzien bij je vergaderingen en we kunnen zo nog wel even doorgaan.

Ben je benieuwd en wil je ons leren kennen? Contacteer ons via telefoon, mail of het contactformulier op onze website en we plannen snel een afspraak in om onze gebouwen en medewerkers aan je voor te stellen.

Meer informatie
03 780 17 11

Bezoek BC Waasland

Vraag een rondleiding aan

Onze Klanten