Aanbod BC Waasland

Diensten
Kantoren
Flexwerkplekken
Magazijnen / opslagplaatsen
Maatschappelijke Zetel
Vergaderzalen
Virtueel Kantoor
Zakelijk Postadres
Stockageruimte

Virtueel kantoor huren?

Het huren van een virtueel kantoor is de slimme oplossing voor moderne ondernemers. In het digitale tijdperk van tegenwoordig zijn traditionele kantoren niet meer de enige oplossing. Iedereen werkt tegenwoordig remote en het hebben van een fysiek kantoor kan extra kosten met zich mee brengen.

Een virtueel kantoor is een dienst waarbij bedrijven en ondernemers gebruik kunnen maken van zakelijke adres- en communicatiediensten zonder fysiek aanwezig te zijn op die locatie. Dit biedt een tal van voordelen voor bedrijven, zowel voor startups als grotere bedrijven.

Waarom een virtueel kantoor huren

Het huren van een virtueel kantoor brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo is het huren van een virtueel kantoor goedkoper dan het huren van een fysiek kantoor, maar het heeft ook andere voordelen:

  • Een zakelijk adres: het hebben van een zakelijk adres zorgt niet alleen voor een professionele uitstraling, maar ook voor meer vertrouwen bij klanten.
  • Meer Flexibiliteit: het hebben van een virtueel kantoor zorgt voor minder kosten dan een fysiek kantoor omdat het bedrijf zelf kan bepalen welke diensten ze wel of niet nodig hebben. Daarnaast is verhuizen ook erg snel geregeld.
  • Geen reistijd: Doordat personeel remote werkt en niet perse naar kantoor hoeft te komen, bespaart dat een hoop reistijd en hierdoor kunnen jij en je personeel productiever werken.

Virtueel kantoor huren bij BC Waasland

Bij het huren van een virtueel kantoor bij BC Waasland komen er een aantal mooie voordelen bij. Bedrijven Centrum Waasland is gelegen in Oost-Vlaanderen en beschikt over een strategisch en centraal gelegen locatie voor bedrijven die actief zijn in de regio.

Met het virtuele kantoorpakket van BC Waasland krijgt een bedrijf niet alleen toegang tot een zakelijk adres in het bedrijvencentrum, maar ook een eigen post- en pakketbehandeling, gratis parkeermogelijkheid en toegang tot de vergaderruimtes en flexwerkplekken op aanvraag. Dit geeft bedrijven de mogelijkheid om te profiteren van de professionele infrastructuur van BC Waasland zonder dat ze daar zelf continu fysiek aanwezig hoeven te zijn.

BC Waasland biedt naast virtuele kantoren ook nog verschillende andere diensten aan waaronder kantoren, vergaderruimtes, maatschappelijke zetels, flexwerkplekken, magazijnen, stockageruimtes en zakelijke postadressen.

Neem gerust contact met ons op.

Meer informatie
03 780 17 11

Bezoek BC Waasland

Vraag een rondleiding aan