Aanbod BC Waasland

Diensten
Kantoren / Flexkantoor
Magazijnen/opslagplaatsen
Maatschappelijke Zetel
Vergaderzalen

Maatschappelijke zetel huren

Wat zijn de voordelen van een maatschappelijke zetel bij BC Waasland?

U kan ook in ons bedrijvencentrum terecht voor het plaatsen van uw maatschappelijke zetel.

Dit adres mag anders zijn dan het adres waar u uw activiteiten werkelijk uitvoert. In de statuten is het nodig om een adres op te geven en een maatschappelijke zetel bij BC Waasland kan een goede uitkomst bieden voor u als startende of doorstartende ondernemer. Vergeet niet dat u het adres dan moet aanpassen in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

U kan ervoor kiezen om een professioneel zakenadres te hebben om zo op een professionele wijze aan nieuwe klanten te komen.

Sint-Niklaas is een ideale uitvalsbasis om een bepaalde markt of regio te verkennen.

Waarom een virtueel kantoor huren regio Waasland?

Het huren van een maatschappelijke zetel bij BC Waasland te Sint-Niklaas geeft altijd wat extra mogelijkheden die wij als diensten aanbieden.

U beschikt dan over een postvakje waar uw post verzameld wordt door het professioneel en discreet team van BC Waasland, en waar u deze gedurende de werkdagen kunt ophalen tussen 08.30h en 17.30h. U kan ook beschikken over een locker waarin u uw boekhouding kan klasseren, alsook statuten, aandelenregister en / of andere administratieve documenten. Tevens kan u gedurende 2 halve dagen per maand gratis gebruik maken van onze vergaderzalen.

Ben jij eerder op zoek om een kantoor, magazijn of vergaderzaal te huren?

Neem gerust contact met ons op.

Meer informatie
03 780 17 11

Bezoek BC Waasland

Vraag een rondleiding aan

Onze Klanten