Aanbod BC Waasland

Diensten
Kantoren
Flexwerkplekken
Magazijnen / opslagplaatsen
Maatschappelijke Zetel
Vergaderzalen
Virtueel Kantoor
Zakelijk postadres
Stockageruimte

Maatschappelijke zetel huren?

Maatschappelijke zetel bij BC Waasland

Je kan in ons bedrijvencentrum ook terecht voor het plaatsen van je maatschappelijke zetel.

Wens je professioneel over te komen met een zakelijk adres? Heb je nood aan het gescheiden houden van je privé en je zaak? Dan is het plaatsen van je maatschappelijke zetel bij BC Waasland de ideale oplossing.

Je kan een hele dag aan het werk zijn bij klanten, leveranciers ontmoeten en prospects bezoeken terwijl wij heel graag je post aannemen en pakketjes in ontvangst nemen.

Het komt professioneel over om je nieuwe klanten te ontvangen in één van onze knappe vergaderzalen.

Sint-Niklaas is daarnaast ook een ideale uitvalsbasis om de Vlaamse markt te verkennen.

Voordelen van het huren van een Maatschappelijke zetel

  • Flexibiliteit: Het huren van een maatschappelijke zetel geeft je flexibiliteit in termen van locatie. Je kunt een adres huren op een strategische locatie die past bij de behoeften van je bedrijf, zelfs als je geen fysieke aanwezigheid op die specifieke locatie hebt.
  • Prestige en imago: Het hebben van een maatschappelijke zetel op een gerenommeerd adres kan het imago en de reputatie van je bedrijf verbeteren. Het kan potentiële klanten, investeerders en partners een gevoel van vertrouwen geven.
  • Juridische en administratieve vereisten: Een maatschappelijke zetel is vaak vereist om aan de juridische en administratieve vereisten van een bedrijf te voldoen. Door een maatschappelijke zetel te huren, kun je aan deze vereisten voldoen zonder dat je een eigen fysieke ruimte hoeft te hebben.
  • Kostenbesparing: Het huren van een maatschappelijke zetel kan kosteneffectief zijn in vergelijking met het kopen of huren van een volledig kantoorpand. Je hoeft geen extra kosten te maken voor onderhoud, nutsvoorzieningen en andere overheadkosten die gepaard gaan met het hebben van een eigen fysieke ruimte.
  • Privacy en veiligheid: Het huren van een maatschappelijke zetel kan je privacy en veiligheid waarborgen. Je kunt voorkomen dat je persoonlijke adres openbaar wordt gemaakt in officiële documenten en publieke registers, wat bescherming biedt tegen ongewenste bezoekers of potentiële bedreigingen.
  • Zakelijk adres voor correspondentie: Een maatschappelijke zetel biedt een officieel zakelijk adres waar je post, pakketten en andere correspondentie kunt ontvangen. Dit zorgt voor een professionele uitstraling en voorkomt dat belangrijke documenten verloren gaan.
  • Toegang tot vergaderruimtes: Afhankelijk van de overeenkomst die je hebt bij het huren van een maatschappelijke zetel, kan je ook toegang krijgen tot vergaderruimtes of gedeelde kantoorfaciliteiten op dezelfde locatie. Dit kan handig zijn voor zakelijke bijeenkomsten of om professionele ruimtes te gebruiken wanneer dat nodig is.

Waarom een maatschappelijke zetel huren regio Waasland?

Bij het gebruiken van een maatschappelijke zetel bij BC Waasland te Sint-Niklaas krijg je heel wat extra’s uit ons uitgebreid dienstenpakket.

Je beschikt over een postvakje waar je post verzameld wordt door het professioneel en discreet team van BC Waasland. Je kan deze gedurende de werkdagen ophalen tussen 08.30h en 17.30h. Je beschikt ook over een locker waarin je je boekhouding kan klasseren, alsook statuten, aandelenregister en / of andere administratieve documenten. Tevens kan je gedurende 2 halve dagen per maand gratis gebruik maken van onze vergaderzalen.

BC Waasland bied naast Maatschappelijke zetels ook nog verschillende andere diensten aan, waaronder kantoren, vergaderruimtes, flexwerkplekken, magazijnen, virtuele kantoren, stockageruimtes en zakelijke postadressen.

Neem gerust contact met ons op.

Meer informatie
03 780 17 11

Bezoek BC Waasland

Vraag een rondleiding aan