Aanbod BC Waasland

Diensten
Kantoren
Flexwerkplekken
Magazijnen / opslagplaatsen
Maatschappelijke Zetel
Vergaderzalen
Virtueel Kantoor
Zakelijk Postadres
Stockageruimte

Kantoor K10B

Neem contact op

Gedeeld kantoor K10b/1 is een praktische en efficiënte werkruimte van 13m² per co-working space, ideaal voor professionals die een gedeelde maar goed uitgeruste werkplek zoeken:

  • Beschikbaarheid: onmiddellijk.
  • Afmetingen: 7,5m diep en 3,5m breed (13m² per co-working space).
  • All-inclusive prijs: €350 per maand.
  • Oppervlakte: 13 vierkante meter per co-working space.
  • Standaard uitrusting: bureau, bureaustoel, ladenblok, telefoontoestel (1 telefoonlijn voorzien) en internetaansluiting.
  • Toegang: 24 u/24 u, 7 dagen op 7.
  • Inclusief diensten: Huurders genieten van een uitgebreid inbegrepen dienstverleningspakket met o.a. telefooncentrale, telefoonlijn, internet, elektriciteit, airco, verwarming, onthaal van bezoekers, telefoonbeantwoording, postverdeling, gebruik van kantoorapparatuur, moderne vergaderzalen, ingerichte keuken, cafetaria, beveiliging, en laadpalen voor elektrische en hybride wagens.

Op zoek naar een flexwerkplek?

Flexwerkplek te huur

Bedrijvencentrum Waasland is de place-to-be waar ondernemers en freelancers zich al jaren thuis voelen. Je komt terecht in een kantorengebouw waar netwerken centraal staat. Meer dan 50 kmo’s hebben vandaag hun bureauruimte in BC Waasland en gebruiken hier kantoren waar productiviteit en professionaliteit centraal staan.

BC Waasland werkt met all-in prijzen waarbij je zowel je bureauruimte ter beschikking hebt aangevuld met een zeer uitgebreid dienstenpakket alsook kan genieten van de gemeenschappelijke receptie, het gebruik van vergaderzalen, postverwerking, telefoonverwerking en nog zo vele andere gemakken.

Geen bijkomende zorgen zoals het afsluiten van verzekeringen, extra kosten voor nutsvoorzieningen, hypotheek… Jij sluit enkel je laptop aan en BC Waasland regelt alle bijkomende zaken zodat jij enkel met je core business kan bezig zijn. Naast flexwerkplekken bieden wij ook fijne coworking spaces en leuke privé kantoren aan.

Co working space te huur

Het plug & work-principe is een echte aanrader voor velen. Als vertegenwoordiger of verkoper ben je steeds onderweg. Staat er file op de E17, draai even af in St-Niklaas om die mails te beantwoorden en na de file kan je rustig weer de baan op. Het is toch ook veel aangenamer om te genieten van je lunch op ons gezellig terras of in ons BC Kaffee in plaats van op de parking van het tankstation. Ben je freelancer en wil je van dat continu thuiswerken af? Ook dan kan is een flexwerkplek in een professionele omgeving zoals BC Waasland ideaal. Maak het onderscheid tussen privé en professioneel.

Flexibele kantoorruimte is trouwens de meest budgetvriendelijke oplossing als je geen voltijds privékantoor nodig hebt of hier graag een aantal dagen per week mee wil afwisselen. Onze flexwerkplekken zijn voorzien van alles wat je maar nodig hebt om je werkdag optimaal te laten verlopen. Dit gaat van supersnelle internetverbinding, zeer aantrekkelijk gebouw, verzorgd sanitair, heel klantvriendelijke receptie, digitale snufjes, ruime parking en we kunnen zo nog wel even doorgaan.

De grootste troef van coworking is uiteraard de mogelijkheid tot netwerken! Waar flexplekken zijn, zijn er ontspanningsruimtes waar je mensen ontmoet uit allerhande sectoren. Even relaxen op het terras of genieten van een lekker kopje koffie en een goed gesprek. Na zo’n pauze ga je weer probleemloos productief en gefocust aan het werk. Daarnaast kan je deze contacten natuurlijk ook gebruiken om eens te sparren over bepaalde onderwerpen of ideeën. Vaak krijg je een verhelderend idee of feedback van mensen uit andere sectoren. Deze contacten leggen, is ideaal om je netwerk uit te bouwen en kunnen het begin zijn van toffe samenwerkingen.

Om iedereen een formule op maat aan te bieden kan je per halve dag of volledige werkdag boeken. We werken hiervoor met eenvoudige en budgetvriendelijke abonnementen zonder opzegtermijn. Je kan deze formule ook makkelijk combineren met het reserveren van vergaderzalen.

Waarom een flexwerkplek huren bij BC Waasland?

Allereerst omwille van onze toplocatie. We zijn gelegen te Sint-Niklaas aan afritten van de E17 en de N16. Daarnaast is onze centrale ligging in de driehoek Brussel, Antwerpen en Gent ideaal bereikbaar vanuit heel België en daarbuiten. Ook vanuit het havengebied zijn wij makkelijk te bereiken.

Je klanten en medewerkers kunnen zo files vermijden en ook gebruik maken van onze ruime parking met laadmogelijkheid.

Naast het gebruik van onze kantoren, coworkingspaces en flexwerkplekken, bieden wij een zeer uitgebreid dienstenpakket aan.

Je wordt dagdagelijks aan de receptie verwelkomd met een vriendelijke “goedemorgen”.
Elke werkdag van 8u30 tot 17u30 worden uw klanten aan de gemeenschappelijke receptie ontvangen en doorverwezen of begeleid naar de juiste locatie.
Het gebruik van de keuken en de gemeenschappelijke cafetaria is in de all-in prijs inbegrepen.
Telefoonkosten, kopijen, kantoorbenodigdheden, postverwerking, verzendingen, poetsdienst, catering… worden maandelijks gefactureerd.
Je kan gebruik maken van de gratis parking met laadpaal voor elektrische en hybride wagens.
Ook de vergaderzalen, voorzien van alle hedendaagse faciliteiten, zijn te uwer beschikking.
Uw maatschappelijke of administratieve zetel kan bij ons geplaatst worden.

BC Waasland is een plek waar het aangenaam vertoeven is en waar er aan netwerken gedaan kan worden via de gemeenschappelijke ruimtes.

BC Waasland bied naast flexwerkplekken ook nog verschillende andere diensten aan, waaronder kantoren, vergaderruimtes, maatschappelijke zetels, magazijnen ,virtuele kantoren, stockageruimtes en zakelijke postadressen.
Neem gerust
contact met ons op.

Kantoren-Bedrijvencentrum-Aalst-1
Kantoren Bedrijvencentrum Aalst
Kantoren Bedrijvencentrum Aalst
Kantoren-Bedrijvencentrum-Aalst-2
Kantoren-Bedrijvencentrum-Aalst
Kantoren-Bedrijvencentrum-Aalst
Meer informatie
03 780 17 11

Bezoek BC Waasland

Vraag een rondleiding aan