Loading...

Aanbod BC Waasland

Diensten
Kantoren
Flexwerkplekken
Magazijnen / opslagplaatsen
Maatschappelijke Zetel
Vergaderzalen
Virtueel Kantoor
Zakelijk Postadres

Bent u op zoek naar een flexibele en veilige oplossing voor uw opslagproblemen? BC Waasland biedt u de perfecte oplossing met onze hoogwaardige stockageruimtes. Of u nu ruimte nodig heeft voor zakelijke voorraad, archivering of persoonlijke bezittingen, onze faciliteiten zijn uitgerust om aan al uw eisen te voldoen.

Wat zijn de voordelen van het huren van een stockageruimte?

Veiligheid en bescherming: Uw bezittingen zijn kostbaar en wij begrijpen dat. Daarom zijn onze stockageruimtes uitgerust met top beveiligingssystemen, inclusief rond-de-klok bewaking en geavanceerde alarmsystemen. Dit garandeert dat uw eigendommen altijd beschermd zijn tegen diefstal en schade.

Flexibiliteit in afmetingen en huurperiodes: Of u nu een kleine unit nodig heeft voor een paar dozen of een grote ruimte voor zware machines, wij hebben de juiste maat voor u. Onze flexibele huurovereenkomsten maken het mogelijk om op korte of lange termijn te huren, aangepast aan uw specifieke behoeften.

Gemakkelijke toegang en gebruiksgemak: Met locaties die strategisch zijn gelegen voor optimale toegankelijkheid, zijn onze stockageruimtes makkelijk bereikbaar. U heeft 24/7 toegang tot uw opgeslagen items, waardoor u op elk moment van de dag uw spullen kunt ophalen of opslaan.

Waarom een stockageruimte huren bij BC Waasland?

Klantgerichte service: Bij BC Waasland zetten wij ons graag in voor een uitstekende klantenservice. Ons ervaren team is elke werkdag beschikbaar om u te helpen bij het kiezen van de perfecte opslagoplossing en om eventuele vragen te beantwoorden. U kan elke dag op verplaatsing aan de slag zijn en wij nemen graag al jouw pakketten en leveringen aan. We zenden je een bericht met alle  informatie als je levering veilig en wel in je magazijn staat. Wens je zelf pakketten te laten verzenden, brengen wij dit graag voor jou in orde.

Moderne faciliteiten: Onze magazijnen zijn nieuwbouw, hyper modern en worden constant top onderhouden. Dit zorgt niet alleen voor een veilige opslagomgeving, maar ook voor een aangename ervaring wanneer u uw opslagruimte bezoekt.

Concurrentieele tarieven: Wij bieden u kwalitatieve opslagoplossingen tegen concurrerende prijzen. Dit betekent dat u goede kwaliteit kunt verwachten tegen een betaalbare prijs.

BC Waasland bied naast stockageruimtes ook nog verschillende andere diensten aan, waaronder kantoren, vergaderruimtes, flexwerkplekken, magazijnen, virtuele kantoren, maatschappelijke zetels en zakelijke postadressen.

Veelgestelde vragen over stockageruimtes

Hoe lang kan ik een stockageruimte huren?

U kunt een stockageruimte huren voor zowel korte als lange termijn, afhankelijk van uw behoeften.

Wat gebeurt er als ik meer of minder ruimte nodig heb?

Wij bieden u de flexibiliteit om uw stockageruimte aan te passen aan uw veranderende behoeften. U kunt upgraden of downgraden, afhankelijk van de beschikbaarheid. Met een bijlage toe te voegen aan onze overeenkomst is dit in een oogwenk in orde gebracht.

Kan ik mijn stockageruimte op elk moment bezoeken?

Ja, u heeft als klant 24/7 toegang tot uw stockageruimtes.

Bekijk onze tarieflijst
Meer informatie
03 780 17 11

BC Waasland

Vraag een rondleiding aan