Een flexwerkplek is een gecombineerde naam voor werkplek en flexplek. Het is als het ware een mobiele werkplek. Je hebt geen eigen vaste bureau meer. Het grote voordeel van een flexwerkplek is  dat je vrij bent om te werken waar je wil, en wanneer je maar wil. Je kan er een paar uur gaan werken om bepaalde doelgerichte taken uit te voeren. Het is dus heel efficiënt om te werken. Bij Bedrijvencentrum Waasland kan u ook terecht voor een flexwerkplek. Een flexwerkplek biedt ook heel wat voordelen. In deze blog nemen we u graag mee naar de voordelen van een flexwerkplek en hoe wij bij Bedrijvencentrum Waasland u hiermee kunnen helpen.

Werken vanop afstand via programma’s en apps.

Anno 2023 wordt er veel gewerkt op de laptop. Dankzij de corona pandemie zijn programma’s en apps waarmee je op afstand kan werken of vergaderen helemaal ingeburgerd. Het enige wat je nodig hebt om op je flexwerkplek van deze programma’s gebruik te maken is een stabiele internetverbinding. Al onze flexwerkplekken bij Bedrijvencentrum Waasland beschikken over een goede, stabiele internetverbinding.

Een goede flexwerkplek leidt niet af.

Met de apps en programma’s kan je uiteraard ook van thuis uit werken. Toch is dit niet altijd even goed voor de productiviteit. Thuis wordt je vaak afgeleid, er zijn teveel triggers (bijvoorbeeld de vaatwasser die klaar is, de kinderen die om hulp roepen, …), terwijl je op een flexwerkplek in alle rust kan werken zonder gestoord te worden. De flexwerkplekken bij Bedrijvencentrum Waasland bieden alle rust die je nodig hebt voor een goede productiviteit. Daarnaast is werken op locatie ook goed voor je creativiteit. Je kan ineens een nieuw idee verzinnen en in alle rust verder uitwerken.

Een goede flexwerkplek biedt ook ontspanning aan.

Om productief te blijven, is het noodzakelijk om regelmatig te pauzeren. In het gebouw van Bedrijvencentrum Waasland hebben we een aangenaam terras om te ontspannen. U kan ook gebruik maken van onze refter, BC Kaffee, waar u tot rust kan komen met een heerlijke kop koffie. Omdat veel van onze klanten hier in alle rust komen pauzeren, is het ook de ideale plek om te netwerken.

Een flexwerkplek is tijdbesparend en zorgt voor minder stress.

Om op je vaste werkplek te raken en elke dag het verkeer moeten trotseren met de bijhorende files en lastig verkeer is al meteen demotiverend. Daarom kan een flexwerkplek ook een oplossing zijn. Je kan een plek kiezen dichterbij, en vermijdt zo het verkeer en lange afstanden. De tijd die je uitspaart onderweg kan je dan weer nuttig spenderen op je flexwerkplek. Bovendien heb je niet de stress van het verkeer. Die energie die je bespaart hebt van stress en frustratie kan je nuttig gebruiken op je flexwerkplek. Bedrijvencentrum Waasland is gevestigd net aan de afrit van E17 en is vlot bereikbaar langs alle invalswegen. Bovendien beschikken we ook over een grote parking. Over parking hoeft u zich bij BC Waasland ook geen zorgen te maken.

Kortom, een flexwerkplek biedt vele voordelen, al is het van belang om een goede flexwerkplek te kiezen. Bij Bedrijvencentrum Waasland kan u terecht voor de perfecte flexwerkplek. Aarzel niet om ons te contacteren voor verdere info, prijzen en beschikbaarheid van onze flexwerkplekken. Klik hier voor meer informatie over flexwerkplekken.