Bij het organiseren van vergaderingen en zakelijke evenementen is de keuze van de juiste vergaderzaal een belangrijke factor voor een succesvolle vergadering of evenement. Bij Bedrijvencentrum Waasland weten we hoe belangrijk een goed uitgeruste en professionele vergaderruimte is. Maar hoeveel kost het eigenlijk om een vergaderzaal te huren bij Bedrijvencentrum Waasland? In deze blog geven we graag een overzicht van onze mogelijkheden en tarieven, zodat u de beste keuze kunt maken voor een vergaderzaal.

Vergaderzalen voor diverse behoeften

Bedrijvencentrum Waasland biedt een breed aanbod aan vergaderzalen die variëren in grootte, capaciteit en voorzieningen. Hierdoor kunnen we een vergaderzaal voorzien volgens de behoeften van onze klant. Of u nu een kleine vergadering of een grote vergadering heeft gepland, een grootschalige presentatie of een training plant, wij hebben de perfecte vergaderruimte voor u.

Halve dagen zijn ook mogelijk

Wanneer u niet meteen zeker bent of u wel toekomt met een 2-tal uurtjes bij Bedrijvencentrum Waasland of het liever allemaal wat rustiger aan pakt, dan kan u ook opteren voor een halve dag. BC Waasland heeft al veel vergaderzalen voor een halve dag verhuurd voor bijvoorbeeld trainingen of workshops. Je kan ook vrij de keuze maken of u onze vergaderzalen het liefste heeft in de ochtend of in de middag. De prijzen om onze vergaderzalen te huren voor een halve dag variëren tussen € 50 en €90, afhankelijk van de gekozen zaal. Dit is inclusief het gebruik van onze bijkomende diensten en materialen, waarover u meer leest iets verder in deze blog. Bijkomende catering kan indien gewenst ook voorzien worden.

Toch liever een volledige dag? Ook mogelijk bij BC Waasland!

Uiteraard bieden we bij BC Waasland onze zalen ook aan voor een hele dag. U kan dan de hele dag doorlopend gebruik maken van de vergaderzaal die u gereserveerd heeft van 8u30 tot 17u30. Onze prijzen variëren van €90 tot €170, afhankelijk van de gekozen zaal. Ook hierbij kan catering voorzien worden en kan u gebruik maken van onze aanvullende diensten en materiaal.

Aanvullende Diensten

Bij Bedrijvencentrum Waasland willen we uw vergadering zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken. Daarom bieden we aanvullende diensten aan. Deze diensten omvatten het gebruik van een beamer of digitaal scherm, catering die voorzien kan worden en persoonlijke begeleiding van onze onthaalmedewerkers. Als u vragen heeft voor of over uw vergadering, dan helpen onze medewerkers u graag verder.

Reservering en Flexibiliteit

Vergaderingen plannen als bedrijf komt ook samen met de nodige flexibiliteit. Bij Bedrijvencentrum Waasland weten we dat de planning van vergaderingen soms onvoorspelbaar kan zijn. Daarom bieden we flexibele annuleringsvoorwaarden en de mogelijkheid om last-minute wijzigingen aan te brengen in uw reservering. We doen er alles aan om aan uw behoeften te voldoen en ervoor te zorgen dat uw vergaderingen soepel verlopen.

Bedrijvencentrum Waasland biedt een breed aanbod aan opties voor het huren van vergaderzalen aan om aan uw behoeften te voldoen en uw vergadering succesvol te doen verlopen. Of u nu kiest voor een halve of een volledige dag, we streven ernaar om hoogwaardige vergaderruimten en bijhorende diensten te bieden tegen marktconforme tarieven. Aarzel dus niet om ons te contacteren om uw volgende vergadering in te plannen en dan helpen wij u graag verder met de zoektocht naar een geschikte vergaderruimte. We heten u graag welkom bij BC Waasland!