Wanneer u gebruikt maakt van een vergaderruimte is het van belang dat u de juiste grootte kiest. Bij Bedrijvencentrum Waasland hebben we vergaderingen die geschikt zijn in allerlei maten. We hebben vergaderzalen die geschikt zijn voor verschillende doeleinden. Of u nu een brainstormsessie plant, een sollicitatiegesprek voert of een kleine zakelijke bijeenkomst organiseert, de juiste vergaderzaal is essentieel. In deze blog hebben we het over de afmetingen van onze kleine vergaderzalen en waarom ze de perfecte keuze kunnen zijn voor uw bijeenkomsten.

Klein, maar toch gezellig en professioneel

Onze kleine vergaderzalen zijn ingericht om een gezellige en comfortabele sfeer te creëren, ideaal geschikt voor kleine groepen. Over het algemeen variëren de afmetingen van onze kleine vergaderzalen tussen de 10 vierkante meter en 25 vierkante meter. Bij Bedrijvencentrum Waasland hebben we 4 kleine vergaderruimtes in ons aanbod. Deze compacte ruimtes zijn perfect geschikt voor groepen van 2 tot 8 personen, afhankelijk van de indeling die u verkiest.

Een kleine ruimte zorgt voor een betere focus:

kleine vergaderzalen bieden een intiemere sfeer die een positief effect heeft op concentratie. Hierdoor kan u makkelijker een diepgaand gesprek voeren. Uw teamleden of gasten kunnen zich volledig richten op het onderwerp van de vergadering zonder afleiding. U kan ook meer persoonlijke aandacht schenken aan elke persoon. Dit is bijvoorbeeld ideaal bij sollicitatiegesprekken, coaching sessies en trainingen.

De ruimte wordt efficiënt gebruikt:

kleine vergaderzalen zijn ideaal voor situaties waarin u geen grote ruimte nodig heeft. Dit zorgt voor efficiënt gebruik van de ruimte en het is bovendien budgetvriendelijk. U kan onze huidige tarieven terugvinden op onze website.

Alle essentiële voorzieningen zijn aanwezig:

Ondanks hun kleinere formaat zijn onze kleine vergaderzalen goed uitgerust met moderne technologische voorzieningen, zoals een beamer en er is een goede wifi verbinding voorzien. U kunt dus eenvoudig en zonder zorgen presentaties geven en samenwerken met uw team, zelfs in een kleine ruimte.

Ondanks het kleine formaat zijn er toch indelingsopties:

Bij Bedrijvencentrum Waasland heeft u de mogelijkheid om de vergaderruimte in te delen zoals u dat wenst qua opstelling. U kan deze in u-vorm opstellen, deze is ideaal voor presentaties met een focus op het centrale punt. Of u kan kiezen voor de theatervorm, waarbij de focus gaat naar een scherm en/of spreker. De tafels kunnen ook in blokvorm opgesteld worden, waardoor deze opstelling zich leent tot samenwerking of een groepswerk. Het tegenovergestelde, de caféstijl, is ook mogelijk. Dit zorgt voor een meer ontspannen opstelling.

Reserveer een kleine vergaderzaal bij Bedrijvencentrum Waasland

Bij Bedrijvencentrum Waasland streven we ernaar om u de juiste vergaderzaal te verzorgen. Een goede vergaderzaal zorgt mee voor het succes van uw vergadering. Onze kleine vergaderzalen zijn ontworpen om intieme en productieve bijeenkomsten mogelijk te maken, met alle moderne voorzieningen die u nodig heeft. Aarzel niet om ons te Contacteren om een kleine vergaderzaal te reserveren. We kijken er alvast naar uit u te verwelkomen bij Bedrijvencentrum Waasland!