Flexwerken is anno 2023 heel hip geworden. Overal duiken flexwerkplekken op en veel ondernemers maken hier graag gebruik van. Het is sinds enkele jaren een nieuwe manier van werken die heel wat voordelen met zich meebrengt. Dankzij flexplekken kan je flexibel werken. Die flexibiliteit houdt heel wat voordelen in. We sommen ze in deze blog graag voor u op. Wist u dat u bij Bedrijvencentrum Waasland ook terecht kan voor flexplekken?

Werkuren

Dankzij de flexibiliteit van flexwerken kan je zelf je werkuren bepalen volgens wat voor jou het beste uitkomt. Of je nu graag ’s ochtends vroeg begint met werken, of graag iets later begint, het is perfect mogelijk. Natuurlijk dien je wel afspraken te maken met je werknemers hoe ze juist hun werkuren dienen in te vullen, maar dat is een kwestie van vertrouwen.

Meer tijd voor het gezin

Dankzij flexwerken, kan je je werkuren beter afstemmen aan je privé, en dus ook je gezin. Dankzij de tijd die vrijgekomen is, kan je de tijd nemen om je kinderen naar school te brengen of af te halen. En geef toch toe, tijd met het gezin is toch enorm waardevol?!

Meer productiviteit

Na enkele uren werken verlies je al snel je focus en word je minder productief. Zoals reeds eerder vermeld kan je je werkuren zelf bepalen. Dat zorgt voor een beter gemoed en zorgt ervoor dat je productiever wordt. Je hebt ook geen afleidingen op je bureau (foto’s, post-its, …). In onze flexplekken bij Bedrijvencentrum Waasland kan je in alle rust productief aan de slag.

Geen stress in het verkeer

Een flexplek kan je in de buurt kiezen. Je kan kiezen voor een alternatief van de auto. Hierdoor dien je jezelf niet door het verkeer te loodsen elke ochtend en kan je geruster aan het werk. Je spaart er ook heel wat tijd mee uit. Bovendien is het ook goed voor het milieu. Omdat je je wagen laat staan, of kortere afstanden moet afleggen, verminder je jouw ecologische voetafdruk. Bedrijvencentrum Waasland is gelegen aan de afrit van E17. We beschikken ook over een ruime parking, zodat je jezelf ook geen zorgen hoeft te maken over een parkeerplaats.

Je kiest zelf de locatie van de flexwerkplek

In plaats van elke dag op het kantoor aan dezelfde bureau te zitten, kan je nu eens op een andere locatie werken. Je kan je kale bureau bijvoorbeeld inruilen voor een gezellige koffiebar. Of je kan er ook voor kiezen om te werken op een locatie die de nodige faciliteiten heeft voorzien. Bedrijvencentrum Waasland is een fijne locatie om te flexwerken. We beschikken over een grote refter “BC Kaffee” met bijhorende faciliteiten. Je kan ook op ons zonnige terras terecht om te werken. Je kan er genieten van de zon en dit combineren met je werk. Bovendien is de zon ook goed voor de productiviteit.

Bedrijvencentrum Waasland is een fijne locatie om te flexwerken en heeft de nodige flexwerkplekken beschikbaar. Aarzel niet om ons te contacteren, meer dan welkom bij Bedrijvencentrum Waasland!