In een steeds meer digitale zakelijke wereld is het traditionele kantoorconcept aan het veranderen. U heeft mogelijk al gehoord van de term ‘virtueel kantoor’.  In deze blog lichten we toe wat een virtueel kantoor is en waarom het een aantrekkelijke optie is om te ondernemen en welke voordelen dit met zich meebrengt. Wist u dat u bij Bedrijvencentrum Waasland ook terecht kan voor een virtueel kantoor?

Wat is een Virtueel Kantoor?

Allereerst leggen we graag uit wat een virtueel kantoor nu juist is. Een virtueel kantoor is een flexibele zakelijke oplossing die professionals en bedrijven in staat stelt om te werken zonder fysiek aanwezig te zijn op een vaste locatie. U dient geen traditioneel kantoor te huren. Een virtueel kantoor biedt zijn diensten op afstand aan, zoals een zakelijk adres, post- en telefoondiensten en vergaderruimtes. Het stelt bedrijven in staat om een professionele uitstraling te behouden zonder de kosten en verplichtingen van een fysiek kantoor.

Professioneel zakelijk Adres:

Een virtueel kantoor zorgt ervoor dat uw bedrijf een zakelijk adres heeft in een zakelijke omgeving. Je kan het adres gebruiken op onder andere uw visitekaartjes en website waardoor uw bedrijf een professionele uitstraling krijgt.

Post- en telefoondiensten:

Ook bij een virtueel kantoor krijgt u toegang tot post- en telefoondiensten. Onze medewerkers bij Bedrijvencentrum Waasland ontvangen uw inkomende post en verzenden ook je uitgaan de post. Onze onthaal medewerkers beantwoorden ook uw oproepen wanneer u daartoe niet in de mogelijkheid bent. We noteren alle gegevens en geven deze door aan u. Zo kan u zelf terug contact opnemen wanneer het voor u het beste past, en mist u geen enkele oproep.

Flexibiliteit en kostenbesparend:

Een virtueel kantoor biedt veel flexibiliteit omdat u niet gebonden bent aan een vaste locatie. U kunt werken vanaf elke gewenste locatie terwijl u toch een professionele zakelijke uitstraling behoudt. Dit is enorm kostenbesparend, omdat u geen huurkosten en algemene kosten heeft van een traditioneel kantoor.

Toegang tot vergaderruimtes:

Wanneer u een fysieke ontmoeting wilt regelen met klanten of partners, kunt u gebruikmaken van vergaderruimtes bij Bedrijvencentrum Waasland. Bij BC Waasland hebben we 6 vergaderruimtes, uitgerust met moderne faciliteiten . Bovendien bieden deze een professionele omgeving om uw zakelijke bijeenkomsten te houden.

Zakelijke Flexibiliteit:

Een virtueel kantoor biedt de mogelijkheid om snel en eenvoudig uit te breiden zonder de kosten en administratieve rompslomp van het openen van nieuwe kantoren. Hierdoor heeft u de flexibiliteit die nodig is om uw bedrijf te laten groeien. Bij Bedrijvencentrum Waasland zijn er ook kantoren te huur, mocht uw bedrijf groeien en toch beslissen om voor een traditioneel kantoor te gaan.

Een virtueel kantoor is een moderne en flexibele zakelijke oplossing die steeds populairder wordt in de hedendaagse zakenwereld. Met een professioneel zakelijk adres, post- en telefoondiensten, toegang tot vergaderruimtes en kostenbesparingen, biedt een virtueel kantoor bij Bedrijvencentrum Waasland de perfecte oplossing voor bedrijven. Als u op zoek bent naar een flexibele en professionele zakelijke oplossing, dan is een virtueel kantoor bij Bedrijvencentrum Waasland een goede keuze. Aarzel niet om ons te contacteren en geniet bij Bedrijvencentrum Waasland van de vele voordelen van een virtueel kantoor voor uw bedrijf. Lees hier meer informatie over onze virtuele kantoren.