Vergaderzaal huren Sint-Niklaas

Op zoek naar een vergaderzaal in de regio Sint-Niklaas? Voor een enkele keer of op regelmatige basis? Dan is Bedrijvencentrum Waasland jouw ideale partner. Gelegen te Sint-Niklaas aan het afrittencomplex E17 – N16, is BC Waasland de perfecte uitvalbasis voor je meetings of afspraken. Kom je van Brussel en je klant uit Gent of Antwerpen, dan kan de oplossing zijn om halverwege af te spreken en bij BC Waasland te komen vergaderen!

Huur een vergaderzaal in Sint-Niklaas

Als ondernemer is het erg handig om in de regio van Sint-Niklaas een vergaderruimte te huren. Naast een goed bereikbare ligging beschikt Bedrijvencentrum Waasland over een ruime parking met een laadpaal voor elektrische wagens. De volledig uitgeruste vergaderzalen zijn niet alleen tijdens de kantooruren beschikbaar. Bedrijven of organisaties extern aan ons bedrijvencentrum, kunnen eveneens onze vergaderzalen huren.

Huur een vergaderruimte in Sint-Niklaas

Een massa voordelen voor jou als ondernemer, als je ervoor kiest om je meeting ruimte te huren bij BC Waasland:

  1. Je kan als ondernemer al je klanten op professioneel niveau ontvangen.
  2. Je hebt de keuze uit 6 vergaderruimtes van verschillende groottes.
  3. Wij kunnen, indien gewenst, zorgen voor een lekkere kop koffie, een verfrissend glaasje water of een smakelijk belegd broodje.
  4. Onze vergaderzalen zijn uitgerust met WiFi, whiteboard of flip-over, LCD-projector, airco…
  5. Ook ’s avonds en in het weekend kunnen onze vergaderzalen gereserveerd worden.
  6. De vergaderzalen zijn voorzien van een toegangsbeveiliging en zijn 24/7 toegankelijk.
  7. Onze vergaderzalen kunt u per halve dag of per volledige dag boeken.
  8. Tijdens de kantooruren worden je klanten aan de gemeenschappelijke receptie ontvangen en doorverwezen of begeleid naar de juiste vergaderzaal.

Ben je op zoek naar een kantoor, maatschappelijke zetel, opslagplaats of magazijn? Neem contact met ons op en we bespreken graag het scala aan mogelijkheden.