Vergaderzaal huren Waasland

Bent u geïnteresseerd in een vergaderzaal in de omgeving van Waasland? BC Waasland helpt u verder voor zowel een enkele keer of voor regelmatige basis.  Bedrijvencentrum Waasland heeft een ideale ligging tussen Antwerpen en Brussel in waardoor jouw vergaderzaal makkelijk bereikbaar is voor uzelf en uw klanten. Komt u uit Brussel en uw klant uit Gent of Antwerpen? Dan is halverwege afspreken bij BC Waasland misschien wel jouw ideale oplossing.

Huur een vergaderzaal in Waasland

Voor bedrijven is het erg voordelig om in de omgeving van Waasland een vergaderzaal te huren. Zo is BC Waasland niet alleen erg goed bereikbaar maar beschikt het ook over een grote parkeerplaats met laadpalen voor elektrische auto’s. De helemaal uitgeruste vergaderruimtes zijn ook buiten kantooruren beschikbaar voor vergaderingen. De vergaderruimtes zijn ook beschikbaar voor verhuur aan organisaties en bedrijven extern aan ons bedrijvencentrum.

Huur een vergaderruimte in Waasland

Wanneer u ervoor kiest om uw meeting ruimte te huren bij Bedrijvencentrum Waasland profiteert u van de vele voordelen voor u als ondernemer:

  1. De mogelijkheid om uw klanten en partners op zakelijk niveau te ontvangen
  2. De keuze mogelijkheid uit 6 verschillende groottes vergaderzalen
  3. Indien wenselijk zorgen wij voor een heerlijke koffie, glaasje water of een lekker belegd broodje.
  4. De vergaderruimtes zijn voorzien van Wifi, flip-over of whiteboard, LCD-projector, airco…
  5. De vergaderzalen kunnen buiten kantoor uren om ook in het weekend en in de avond gereserveerd worden.
  6. De ruimtes beschikken over een toegangsbeveiliging en zijn 24/7 beschikbaar.
  7. De mogelijkheid om de vergaderruimtes voor een halve of volledige dag te reserveren.
  8. Tijdens kantooruren wordt u klant aan de gezamenlijke receptie ontvangen en doorverwezen of begeleid naar de juiste vergaderzaal.

Bent u geïnteresseerd in een maatschappelijke zetel, kantoor, opslagplaats of magazijn? Neem contact op en we bespreken graag wat er allemaal mogelijk is.