Vergaderzalen huren Oost-Vlaanderen

Bent u geïnteresseerd in het huren van een vergaderzaal in de regio Oost-Vlaanderen? Eenmalig of op regelmatige basis? BC Waasland is jouw geschikte partner op het gebied van vergaderzalen. Gelegen te Sint-Niklaas aan het afrittencomplex E17 – N16, is Bedrijvencentrum Waasland de perfecte gelegen locatie voor al uw meetings en afspraken. Komt u zelf uit Brussel en uw klant uit Antwerpen of Gent? Dan kan BC Waasland de ideale oplossing zijn met een locatie halverwege om te vergaderen!

Huur een vergaderzaal in Oost-Vlaanderen

Voor ondernemers is het erg voordelig om in de regio van Sint-Niklaas een vergaderzaal te boeken. Buiten de goede bereikbaarheid van het bedrijvencentrum beschikt het ook over een grote parkeerplaats inclusief laadpalen voor elektrische wagens. De volledige uitgeruste vergaderruimtes zijn ook buiten kantooruren beschikbaar voor vergaderingen. Bedrijven of organisaties van buiten het bedrijvencentrum kunnen eveneens de vergaderzalen boeken.

Huur een vergaderruimte in Oost-Vlaanderen

Wanneer u als ondernemer uw meeting ruimte huurt bij BC Waasland profiteert u van de vele voordelen:

  1. De kans om al uw partners of klanten op professioneel niveau te ontvangen.
  2. De keuze uit een breed aanbod van 6 vergaderruimtes van verschillende groottes.
  3. De optie, indien wenselijk, dat wij voor een heerlijke kop koffie, een verfrissend glas water of een smakelijk belegd broodje zorgen.
  4. De vergaderruimtes die volledig uitgerust zijn. Denk hierbij aan Wifi, whiteboard of flip-over, LCD-projector, airco…
  5. De mogelijkheid om onze vergaderzalen ook in het weekend en s ’avonds te reserveren.
  6. U kan 24/7 bij de vergaderzaal en de vergaderzalen zijn voorzien van een toegangsbeveiliging.
  7. De optie om onze vergaderzalen per halve of hele dag te boeken.
  8. Gedurende kantooruren worden uw klanten aan de gemeenschappelijke receptie netjes ontvangen, doorverwezen of begeleid naar de correcte vergaderzaal.

 

Bent u geïnteresseerd in een kantoor, maatschappelijke zetel, opslagplaats of magazijn? Neem contact met ons op en we nemen graag ons breed scala aan mogelijkheden met u door.