Vergaderzaal huren Gent

Bent u op zoek naar een vergaderzaal in de regio van Gent? Voor een eenmalige keer of voor terugkerende basis is Bedrijvencentrum Waasland jouw partner in vergaderruimtes. BC Waasland is gelegen te Sint-Niklaas aan het afrittencomplex E17 – N16 wat het een ideale uitvalbasis maakt voor afspraken en meetings. Met een ligging tussen Brussel en Gent of Antwerpen kan BC Waasland de oplossing zijn om halverwege met zaken partners en klanten te vergaderen.

Huur een vergaderzaal in Gent

Wanneer u als ondernemer ervoor kiest om in de omgeving van Gent een vergaderzaal te huren kiest u voor gemak. Zo beschikt het bedrijvencentrum naast een goede ligging ook over een ruime parkeerplaats voorzien van laadpalen voor elektrische auto’s. De vergaderzalen zijn volledig uitgerust en ook buiten kantooruren beschikbaar. De vergaderruimtes zijn ook beschikbaar voor organisaties extern aan ons bedrijvencentrum.

Huur een vergaderruimte in Gent

Een ruim aanbod aan voordelen voor u als ondernemer, als u de keuze maakt om uw meeting ruimte te huren bij Bedrijvencentrum Waasland:

  1. Wanneer wenselijk, zorgen wij voor een heerlijk belegd broodje, een kop koffie of een fris glas water.
  2. De vergaderruimtes zijn te boeken per halve dag of per volledige dag.
  3. Als ondernemer kan u al jouw klanten op professioneel niveau ontvangen.
  4. U kunt kiezen uit 6 vergaderruimtes van verschillende groottes.
  5. De vergaderzalen beschikken over toegangsbeveiliging en zijn 24/7 toegankelijk.
  6. De vergaderzalen zijn uitgerust met goede Wifi, whiteboard of flip-over, airco, LCD projector…
  7. Ook kan u de vergaderzalen in het weekend en in de avonden reserveren.
  8. Tijdens kantooruren worden uw klanten aan een gemeenschappelijke receptie netjes ontvangen en begeleid of doorverwezen naar de juiste vergaderzaal.

Bent u op zoek naar een kantoor, maatschappelijke zetel, opslagplaats of magazijn in de regio Gent? We nemen graag alle mogelijkheden met u door wanneer u contact met ons op neemt.