Vergaderzalen huren Brussel

Heeft u een vergaderzaal in de buurt van Brussel nodig? Voor eenmalig gebruik of op regelmatige basis? Dan is BC Waasland jouw geschikte partner. Bedrijvencentrum Waasland ligt te Sint-Niklaas aan het afrittencomplex E17-N16. Dit maakt BC Waasland de perfecte locatie voor uw meetings en afspraken. Gelegen halverwege Brussel en Gent of Antwerpen is BC Waasland de oplossing om makkelijk met partners of klanten af te vergaderen uit een andere stad.

Huur een vergaderzaal in Brussel

Voor ondernemers is het erg voordelig om een vergaderzaal in de regio van Brussel te huren. Naast dat BC Waasland erg goed bereikbaar is, beschikt het ook over een grote parking inclusief laadpalen voor elektrische auto’s. De vergaderzalen zijn volledig voorzien van alle benodigdheden en ook buiten kantooruren om beschikbaar. Bedrijven en organisaties extern aan ons bedrijvencentrum kunnen eveneens de vergaderzalen boeken.

Huur een vergaderruimte in Brussel

Een breed scala aan voordelen voor jou als ondernemer wanneer u de keuze maakt uw meeting ruimte te boeken bij Bedrijvencentrum Waasland:

  1. U heeft een de keuze uit ons ruime aanbod met 6 verschillende vergaderruimtes van verschillende groottes.
  2. De vergaderzalen zijn van alle gemakken voorzien zoals Wifi, whiteboard of flip-over,
    LCD-projector, airco en meer.
  3. De vergaderzalen zijn 24/7 toegankelijk en voorzien van toegangsbeveiliging.
  4. Binnen kantooruren worden uw klanten aan de gemeenschappelijke receptie netjes ontvangen, doorverwezen of begeleid naar de juiste vergaderzaal.
  5. Als ondernemer geeft de vergaderzaal u de mogelijkheid om klanten op professioneel niveau te ontvangen.
  6. Wij kunnen wanneer wenselijk, zorgen voor een heerlijke kop koffie, een fris glas water of een lekker belegd broodje.
  7. De vergaderzalen zijn ook te reserveren in het weekend en s ’avonds.
  8. Ook zijn de vergaderzalen te boeken per halve of hele dag.

Heeft u interesse in een maatschappelijke zetel, kantoor, opslagplaats of magazijn? Neem contact met ons op en we bespreken graag wat wij voor u kunnen betekenen.