Vergaderzalen huren Antwerpen

Bent u op zoek naar een vergaderzaal in Antwerpen op regelmatige basis of voor een eenmalige keer? Dan is Bedrijvencentrum Waasland zeker een match. Met een ligging aan het afrittencomplex E17 – N16 bij Sint-Niklaas is BC Waasland een praktische oplossing voor uw vergaderingen en afspraken. Komt u zelf uit Antwerpen maar uw klanten uit Brussel of Gent? Dan heeft BC Waasland de ideale locatie om af te spreken en te vergaderen voor u.

Huur een vergaderzaal in Antwerpen

Wanneer u er als ondernemer voor kiest om in de regio van Antwerpen uw vergaderzaal te huren kies voor efficiëntie en gemak. Zo is Bedrijvencentrum Waasland erg toegankelijk gelegen en voorzien van een grote parkeerplaats inclusief oplaadpalen voor elektrische wagens. Onze vergaderruimtes zijn compleet uitgerust en ook buiten kantooruren om beschikbaar. De vergaderzalen zijn ook beschikbaar voor verhuur aan bedrijven en organisaties extern aan ons bedrijvencentrum.

Huur een vergaderruimte in Antwerpen

Kiest u er als ondernemer voor om een meeting ruimte bij BC Waasland te huren? Dan kiest u voor een massa aan voordelen:

  1. Onze vergaderzalen zijn te boeken voor een halve of hele dag.
  2. Gedurende kantooruren worden uw partners of klanten aan een gemeenschappelijke receptie ontvangen, doorverwezen of persoonlijk begeleid naar de juiste vergaderzaal.
  3. Ook zijn de vergaderruimtes 24/7 toegankelijk en voorzien van toegangsbeveiliging.
  4. De vergaderzalen kunnen zowel overdag, s ’avonds als in het weekend gereserveerd worden.
  5. De vergaderruimtes beschikken over alle benodigdheden zoals Wifi, whiteboard of flip-over, LCD-projector, airco en meer
  6. Wanneer wenselijk, kunnen wij zorgen voor een kop koffie, verfrissend glaasje water of een lekker belegd broodje.
  7. U heeft de optie om te kiezen tussen onze 6 vergaderruimtes van verschillende groottes.
  8. Als ondernemer ontvangt u al uw partners of klanten op professioneel niveau.

Heeft u behoeft aan een maatschappelijke zetel, kantoor, opslagplaats of magazijn? Neem contact met ons op en we nemen graag de vele mogelijkheden met u door.