Opslagplaats huren Waasland

Op zoek naar een opslagplaats in de regio van het Waasland? Dan is Bedrijvencentrum Waasland jouw ideale partner. Wij beschikken over heel wat stapelplaatsen met oppervlaktes van 11-32m². Deze ruimtes beschikken over een poort voor het makkelijk ophalen of leveren van uw goederen. Staan er leveringen op de planning en ben je onderweg naar klanten of leveranciers? De transporteur meldt zich aan bij de receptie en wij begeleiden graag jouw levering tot in jullie opslagplaats. Wij bieden een complete service zodat jij als ondernemer je volledig kan richten op je core business. Heb je tijdelijk een extra opslagruimte nodig tijdens je verbouwingen, verhuis… Even extra nood aan archiefruimte? Bel of mail ons en wij helpen je graag verder.

Huur een opslagplaats in het Waasland

Een massa voordelen voor jou als ondernemer, als je ervoor kiest om je stapelplaats te huren bij BC Waasland. BC Waasland wil jou, als ondernemer, met zijn uitgebreid servicepakket volledig ontzorgen. Dit maakt ons een uitstekende keuze wanneer je op zoek bent naar een opslagplaats in de regio van het Waasland. Het professionele team van BC Waasland zorgt voor alles wat nodig is om jou te kunnen ondersteunen bij je onderneming. Onze vergaderzalen, kantoorruimtes, coworkingspaces, lunchroom en terras kunnen geboekt worden.

De opslagplaatsen van BC Waasland zijn gelegen in het Industriepark-West te Sint-Niklaas in het Waasland. Vanuit Brussel, Gent of Antwerpen zijn wij dan ook makkelijk bereikbaar.

Ben je op zoek naar een kantoor, vergaderruimte, maatschappelijke zetel? Neem contact met ons op en we bespreken graag het scala aan mogelijkheden.

Huur een stockageruimte in het Waasland

Als (startende) ondernemer is het erg handig om in de regio van het Waasland een stockageruimte te huren.

De voordelen van het huren van een stapelplaats op ons adres in Bedrijvencentrum Waasland:
1. Je hebt vergaderruimtes ter beschikking zodat je als ondernemer al je klanten op professioneel niveau kan ontvangen.
2. Het gebruik van de keuken en de gemeenschappelijke cafetaria is in de huurprijs inbegrepen.
3. Jouw stapelplaats is voorzien van een toegangsbeveiliging en is 24/7 toegankelijk.
4. Onze receptie zorgt ervoor dat al jouw pakketten netjes worden ontvangen terwijl je onderweg bent voor jouw bedrijf, zo loop je niets mis.
5. Jouw maatschappelijke of administratieve zetel kan bij ons geplaatst worden.