Als bedrijf een perfect kantoor kan een uitdaging zijn. Zeker als u op zoek bent naar een plek die voldoet aan al uw zakelijke behoeften en ook voorzien is op de groei van uw bedrijf. Daarom is het van belang om een kantoor te vinden dat voldoende groeimogelijkheden biedt. Bedrijvencentrum Waasland in Sint-Niklaas biedt diverse mogelijkheden voor bedrijven van elke omvang. In deze blog geven we graag enkele tips om u te helpen het kantoor te vinden dat bij u past.

1. Bepaal uw behoeften en doelen

Alvorens u op zoek gaat naar een kantoor, is het van belang om even stil te staan bij wat uw behoeften zijn en enkele doelen voor jezelf en je bedrijf te bepalen. Enkele vragen die u kan stellen aan uzelf zijn bijvoorbeeld hoeveel medewerkers er zullen zijn in uw bedrijf en hoeveel gaan er mogelijks nog bij komen? Hoeveel ruimte dien je hiervoor dan te voorzien? Los van het kantoor, heb je dan nog speciale faciliteiten nodig zoals bijvoorbeeld vergaderzalen? Bij Bedrijvencentrum Waasland zijn er verschillende kantoorruimtes in het aanbod die variëren in grootte en voorzieningen. Laat ons gerust weten wat de gewenste grootte zou worden, dan kunnen we u verder gerichter helpen zoeken om de juiste keuze maken.

2. Denk goed na over de locatie

De locatie van uw kantoor is cruciaal voor zowel uw medewerkers als uw klanten en leveranciers. Een goede bereikbaarheid is van enorm belang. Sint-Niklaas is een strategische plek vanwege de goede bereikbaarheid en centrale ligging tussen Antwerpen en Gent. Bedrijvencentrum Waasland is gemakkelijk bereikbaar en ligt vlak aan de afrit van E17, wat de bereikbaarheid enorm optimaliseert. Daarnaast zijn hier in de directe omgeving in Sint-Niklaas diverse voorzieningen zoals winkels (Waasland Shopping Center) en restaurants,  wat bijdraagt aan het comfort en de tevredenheid van uw team.

3. Kijk naar de flexibiliteit

Flexibiliteit is een belangrijke factor bij het kiezen van een kantoorruimte. Bedrijvencentrum Waasland biedt flexibele contracten. Bij ons kan u kiezen voor korte of lange termijn te huren, afhankelijk van uw behoeften. Dit is bijzonder handig voor startups en snelgroeiende bedrijven die hun ruimtebehoeften in de toekomst wellicht willen aanpassen. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om op te schalen naar grotere ruimtes of juist terug te schalen, zonder dat u aan langdurige contracten vastzit.

4. Onderzoek de faciliteiten en services

Een kantoor heeft natuurlijk ook de juiste faciliteiten nodig. Dit kan het verschil maken in de productiviteit en tevredenheid van uw team. Echter, soms zijn deze faciliteiten reeds voorzien in het gebouw. Bij Bedrijvencentrum Waasland is er reeds een breed aanbod faciliteiten aanwezig. Bedrijvencentrum Waasland heeft zo 7 moderne vergaderzalen met snelle internetverbinding. Deze internetverbinding is trouwens ook voorzien in alle kantoren. Daarnaast is er ook dagelijks een bemande receptie, die enkele taken van u kunnen overnemen (postbehandeling, pakketten versturen en aannemen, telefoons beantwoorden, …). Ook zijn er gemeenschappelijke ruimtes, zoals 2 heel gezellige refters en goed ingerichte keukens. Al deze faciliteiten zorgen ervoor dat uw medewerkers alles hebben wat ze nodig hebben om efficiënt en comfortabel te werken. Al deze zaken kunnen u ook veel moeite en tijd besparen.

5. Bezoek de locatie

He tis altijd een goed idee om de locatie te bezoeken. Zo krijgt u een beter beeld en bent u er zeker van dat u de juiste keuze maakt. Een rondleiding door Bedrijvencentrum Waasland geeft u een beter beeld van de beschikbare ruimtes en de algehele sfeer van het centrum. U kunt de voorzieningen bekijken, vragen stellen en een gevoel krijgen van hoe het in het Bedrijvencentrum is. Een persoonlijk bezoek geeft meteen ook de mogelijkheid om eventuele zorgen of vragen te bespreken, zodat u met vertrouwen een weloverwogen beslissing kan nemen.

Het perfecte kantoor zoeken en vinden is een belangrijke stap voor elk bedrijf. Door uw behoeften te bepalen, de locatie te overwegen, de flexibiliteit te bekijken, de faciliteiten te onderzoeken en de locatie te bezoeken, kunt u de beste keuze maken voor uw bedrijf. Bedrijvencentrum Waasland in Sint-Niklaas biedt een breed aanbod aan mogelijkheden, waardoor het een uitstekende keuze is voor bedrijven die op zoek zijn naar een nieuwe kantoorruimte. We helpen u graag verder bij het vinden van een kantoor dat bij u past. Contacteer ons om extra info te krijgen en/of om een afspraak in te plannen. We heten u graag welkom bij Bedrijvencentrum Waasland in Sint-Niklaas!