Magazijn huren Waasland

Ben je op zoek naar een magazijn in de omgeving van Waasland? Dan ben je bij Bedrijvencentrum Waasland op het juiste adres. Bedrijvencentrum Waasland beschikt over diverse magazijnen met oppervlaktes van 150 tot 220 m2 ieder uitgerust met een verwarming. Al onze magazijnen zijn voorzien van een poort om makkelijk goederen te leveren en op te halen. Ook is ons bedrijvencentrum voorzien van een receptie. Hier nemen we graag jouw leveringen aan wanneer je er zelf niet bent. Jullie leveringen worden met zorg aangenomen en tot in je magazijn begeleidt. Bedrijvencentrum Waasland biedt zo een volledige service zodat jij je volledig op het ondernemen van je bedrijf kan richten.

Huur een magazijn in het Waasland

Wanneer je als ondernemer kiest om je magazijn  te huren bij BC Waasland kiest je voor vele voordelen. Zo bieden we bij BC Waasland jou als ondernemer een uitgebreid servicepakket met het streven jou volledig te ontzorgen. Dit maakt BC Waasland een goede keuze wanneer je behoefte hebt aan een magazijn in de omgeving van Waasland. Ons professionele team zorgt voor alles wat nodig is om jou onderneming te ondersteunen. Zo kan je bij BC Waasland onder andere  vergaderzalen, coworkingspaces, kantoorruimtes, een lunchroom en een terras boeken.

Onze magazijnen liggen in het Industriepark-West te Sint-Niklaas in het Waasland. Hierdoor kan je ons ook snel bereiken vanaf Antwerpen, Brussel en Gent.

Ben je op zoek naar een vergaderruimte, kantoor of maatschappelijke zetel?
Neem contact met ons op en we bespreken graag ons volledige aanbod aan mogelijkheden.

Huur een depot in het Waasland

Voor een (beginnende) ondernemer kan het huren van een depot in de regio van Waasland erg voordelig zijn.

De voordelen van een depot huren op ons adres in Bedrijvencentrum Waasland:

  1. Er zijn vergaderruimtes beschikbaar waardoor je als ondernemer al je partners en klanten fysiek kan ontvangen op professioneel niveau.
  2. De huurprijs is inclusief de gemeenschappelijke cafetaria en het gebruik van de keuken.
  3. Jouw depot of stapelplaats is heel de dag bereikbaar en beschikt over een toegangsbeveiliging.
  4. Onze receptie neemt al jouw pakketten met zorg aan waardoor je niks mist als je weg bent!
  5. Je kunt bij ons je administratieve of maatschappelijke zetel plaatsen. Zo maak je van jouw magazijn of depot meteen het officiële adres van je onderneming.