Magazijn huren Sint-Niklaas

Op zoek naar een magazijn in de regio van Sint-Niklaas? Dan is Bedrijvencentrum Waasland jouw ideale partner. Wij beschikken over verschillende magazijnen met oppervlaktes van 150-220 m², elk met verwarming. Ieder magazijn beschikt over een poort voor het makkelijk ophalen of leveren van uw goederen. Staan er leveringen op de planning en ben je onderweg naar klanten of leveranciers? De transporteur meldt zich aan bij de receptie en wij begeleiden graag jouw levering tot in jullie magazijn. Wij bieden een complete service zodat jij als ondernemer je volledig kan richten op je core business.

Huur een magazijn in Sint-Niklaas

Een massa voordelen voor jou als ondernemer, als je ervoor kiest om je magazijn te huren bij BC Waasland. BC Waasland wil jou, als ondernemer, met zijn uitgebreid servicepakket volledig ontzorgen. Dit maakt ons een uitstekende keuze wanneer je op zoek bent naar een depot in de regio Sint-Niklaas. Het professionele team van BC Waasland zorgt voor alles wat nodig is om jou te kunnen ondersteunen bij je onderneming. Onze vergaderzalen, kantoorruimtes, coworkingspaces, lunchroom en terras kunnen geboekt worden.

De magazijnen van BC Waasland zijn gelegen in het Industriepark-West te Sint-Niklaas in het Waasland. Vanuit Brussel, Gent of Antwerpen zijn wij dan ook snel te bereiken.

Ben je op zoek naar een kantoor, vergaderruimte, maatschappelijke zetel? Neem contact met ons op en we bespreken graag het scala aan mogelijkheden.

Huur een depot in Sint-Niklaas

Als (startende) ondernemer is het erg handig om in de regio van Sint-Niklaas een depot te huren.

De voordelen van het huren van een magazijn op ons adres in Bedrijvencentrum Waasland:
1. Je hebt vergaderruimtes ter beschikking zodat je als ondernemer al je klanten op professioneel niveau kan ontvangen.
2. Het gebruik van de keuken en de gemeenschappelijke cafetaria is in de huurprijs inbegrepen.
3. Jouw magazijn of stapelplaats is voorzien van een toegangsbeveiliging en is 24/7 toegankelijk.
4. Onze receptie zorgt ervoor dat al jouw pakketten netjes worden ontvangen terwijl je onderweg bent voor jouw bedrijf, zo loop je niets mis.
5. Jouw maatschappelijke of administratieve zetel kan bij ons geplaatst worden.