Magazijn huren Oost-Vlaanderen

Ben je op zoek naar een depot in de regio Oost-Vlaanderen? Dan ben je bij Bedrijvencentrum waasland op het juiste adres. We hebben diverse magazijnen met oppervlaktes vanaf 150 m2 tot 220 m2. Al onze magazijnen zijn voorzien van een verwarming. Ook beschikt elk depot over een poort waardoor je gemakkelijk goederen kunt ophalen of leveren. Heb je een levering op de planning en ben je vaak onderweg naar klanten of leveranciers? De transporteur kan zich melden bij onze receptie en wij begeleiden graag jouw levering tot in jouw depot. BC Waasland biedt een complete service zodat jij als ondernemer meer tijd over hebt voor je core business.

Huur een magazijn in Oost-Vlaanderen

Het huren van een magazijn bij Bedrijvencentrum Waasland zorgt voor velen voordelen. Wij willen jou, als ondernemer, met ons uitgebreide servicepakket volledig ontzorgen. Dit maakt BC Waasland een uitstekende keuze wanneer je op zoek bent naar een magazijn in de omgeving van Oost-Vlaanderen. Bij BC Waasland hebben we een professioneel team dat zorgt voor alles wat nodig is om jou te ondersteunen bij je onderneming. Je kan bij BC Waasland dan ook vergaderzalen, kantoorruimtes, coworkingspaces, lunchroom en een terras boeken.

Onze depots bevinden zich in het Industriepark-West te Sint-Niklaas in het Waasland. Hierdoor zijn wij ook snel te bereiken vanuit Gent, Brussel en Antwerpen.

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden voor een kantoor, vergaderruimte of maatschappelijke zetel? Neem contact op en we bespreken graag hoe we jou het beste kunnen helpen.

Huur een depot in de regio Oost-Vlaanderen

Als (beginnend) ondernemer is het erg functioneel om in de regio Oost-Vlaanderen een magazijn te huren.

De voordelen van het huren van een depot bij BC Waasland:
1. Er zijn vergaderzalen tot je beschikking zodat je als ondernemer al je leveranciers en klanten op professioneel niveau kan ontvangen.
2. De prijs van het gebruik van de keuken en de gedeelde cafetaria zit in de huurprijs verwerkt.
3. Jouw depot beschikt over een toegangsbeveiliging en is 24/7 bereikbaar en toegankelijk.
4. Komen er pakketjes terwijl jij onderweg bent voor jouw bedrijf? Onze receptie zorgt ervoor dat al jouw pakketjes netjes in ontvangst worden genomen.
5. Je kan jouw administratieve of maatschappelijke zetel bij ons plaatsen.