Magazijn huren Gent

Ben je op zoek naar een magazijn in de omgeving van Gent? Bedrijvencentrum Waasland helpt je graag verder. Bij B Waasland beschikken we over verschillende magazijnen vanaf 150 m2 tot een oppervlakte van 220 m2. Al onze magazijnen zijn uitgerust met een verwarming. Ook hebben de magazijnen een poort zodat je makkelijk goederen kunt ophalen of leveren. Heb je leveringen op de agenda staan maar kan je zelf niet aanwezig zijn? De bezorger kan zich melden bij onze receptie en wij begeleiden graag jouw levering tot in je magazijn. Zo bieden we bij Bedrijvencentrum Waasland een complete service zodat jij je als ondernemer volledig kan richten op je onderneming.

Huur een magazijn in Gent

Kies je ervoor om je je magazijn bij Bedrijvencentrum Waasland te huren? Dan kies je voor een massa voordelen voor jou als ondernemer. Bij BC Waasland streven we ernaar jou als ondernemer volledig te ontzorgen door middel van een uitgebreid servicepakket. Dit maakt BC Waasland de ideale partner wanneer je geïnteresseerd bent in een depot in de regio van Sint-Niklaas. Ook zorgt ons professionele team voor alles wat nodig is om jou te ondersteunen bij je onderneming. Zo kunt u onze coworkingspaces, vergaderzalen, kantoorruimtes, lunchroom en terras boeken.

Onze magazijnen zijn gelegen in het Industriepark-West te Sint-Niklaas in het Waasland. Zo zijn wij ook snel te bereiken vanuit Gent, Antwerpen of Brussel.

Benieuwd naar ons breed scala aan mogelijkheden voor een kantoor, vergaderruimte, maatschappelijke zetel? Neem contact op en we bespreken graag hoe we jou verder kunnen helpen.

Huur een depot in Gent

Als (starter) ondernemer is het erg efficiënt om in de regio van Gent een magazijn te huren.

De voordelen van het huren van een depot op ons adres in BC Waasland:

  1. Je kunt bij ons jouw administratieve of maatschappelijke zetel plaatsen.
  2. Onze receptie neemt al jouw pakketten met zorg aan wanneer je er niet bent. Hierdoor mis je niks.
  3. Onze vergaderruimtes zijn ook tot je beschikking zodat jij al je klanten op zakelijk niveau kan ontvangen.
  4. De gemeenschappelijke cafetaria en het gebruik van de keuken zijn bij de huurprijs inbegrepen.
  5. Jouw depot of magazijn is 24/7 bereikbaar en beschikt over een toegangsbeveiliging.