Magazijn huren Brussel

Wil je een magazijn huren in de regio van Brussel? Dan is BC Waasland is de ideale partner. Bedrijvencentrum Waasland beschikt over diverse magazijnen en depots met oppervlaktes vanaf 150 m2 tot 220 m2. Elk van onze magazijnen zijn voorzien van verwarming en een poort zodat je gemakkelijk jouw goederen op kan halen of leveren. Heb je leveringen gepland staan maar kan je zelf niet aanwezig zijn? Je leverancier kan zich melden bij onze receptie en wij begeleiden graag dat jouw levering in jouw magazijn terecht komt. Bedrijvencentrum Waasland biedt een complete service zodat jij je als ondernemer kan richten op je onderneming.

Huur een magazijn in Brussel

Kies je ervoor om een magazijn te huren bij BC Waasland? Dan kies je voor diverse voordelen voor jou als ondernemer. Zo willen wij jou, als ondernemer, meteen uitgebreid service pakket zoveel mogelijk ontzorgen. Dit maakt Bedrijvencentrum Waasland een ideale partner wanneer je op zoek bent naar een depot in de omgeving van Brussel. Met ons professionele team zorgen we voor alles wat nodig is om een jou te kunnen ondersteunen bij je bedrijf. Zo kan je onder andere onze vergaderzalen, kantoorruimtes, coworkingspaces, terras en lunchroom boeken.

De depots van Bedrijvencentrum Waasland liggen in het Industriepark-West te Sint-Niklaas in het Waasland. Hierdoor is jouw magazijn ook gemakkelijk en snel te bereiken vanaf Gent, Brussel of Antwerpen.

Heb je interesse in een kantoor, vergaderruimte, maatschappelijke zetel? Neem contact met ons op en we nemen graag de vele mogelijkheden met je door.

Huur een depot in Brussel

Voor een (startend) ondernemer is het erg gunstig om in de regio van Brussel een magazijn te huren.

Enkele voordelen van een depot huren in Bedrijvencentrum Waasland:
1. Er zijn vergaderruimtes tot je beschikking zodat je al je klanten op zakelijk professioneel niveau kan verwelkomen.

  1. Je hebt vergaderruimtes ter beschikking zodat je als ondernemer al je klanten op professioneel niveau kan ontvangen.
  2. De prijs van de gemeenschappelijke cafetaria en het gebruik van de keuken is in de huurprijs verwerkt.
  3. Jouw depot is 24/7 toegankelijk en voorzien van een toegangsbeveiliging.
  4. Ben je veel onderweg voor jouw bedrijf? Onze receptie zorgt ervoor dat jouw pakketten in goede staat worden ontvangen zodat je niks hoeft te missen.
  5. Jouw maatschappelijke of administratieve zetel kan bij Bedrijvencentrum Waasland geplaatst worden.