Magazijn huren Antwerpen

Heb je een magazijn nodig in de omgeving van Antwerpen? Bij BC Waasland helpen wij u graag verder. Bedrijvencentrum Waasland beschikt over diverse magazijnen en depots vanaf een oppervlakte van 150 m2 tot een oppervlakte van 220 m2. Elk zijn voorzien van een verwarming en een poort die het je makkelijk maakt om goederen te leveren en op te halen. Heb je leveringen gepland staan maar kan je zelf niet aanwezig zijn? Je leverancier kan zich melden bij onze receptie en wij begeleiden graag jouw levering tot in jouw magazijn. Bij BC Waasland bieden we een complete service aan zodat jij je volledig kunt richten op je core business.

Huur een magazijn in Antwerpen

Het huren van een magazijn bij ons komt met vele voordelen voor jou als ondernemer. Zo is ons streven om jou als ondernemer met een uitgebreide service volledig te kunnen ontzorgen. Dit maakt BC Waasland een uitstekende partner wanneer je op zoek bent naar een magazijn in de regio van Antwerpen. Ons team bevat professionals die zorgen voor alles wat nodig is om jou te kunnen ondersteunen bij je bedrijf. Zo kan je onze coworkingspaces, vergaderzalen, kantoorruimtes, lunchroom en terras boeken.

Onze depots bevinden zich in het Industriepark-West te Sint-Niklaas in Waasland. Dit zorgt ervoor dat je magazijn ook makkelijk te bereiken is vanuit Antwerpen, Brussel en Gent.

Ben je geïnteresseerd in een kantoor, vergaderruimte, maatschappelijke zetel? Neem dan contact met ons op en we bespreken graag alle mogelijkheden met je.

Huur een depot in Antwerpen

Het huren van een depot in de omgeving van Antwerpen is erg gunstig als (startend) ondernemer.

De voordelen van het huren van een depot bij Bedrijvencentrum Waasland

  1. De gemeenschappelijke cafetaria en het gebruik van de keuken zit in de huurprijs verwerkt.
  2. Onze receptie neemt al jouw pakketten met zorg aan wanneer je zelf afwezig bent. Zo hoef jij je geen zorgen te maken om jouw pakketten.
  3. Je kan jouw maatschappelijke zeten bij ons plaatsen.
  4. Je hebt vergaderruimtes ter beschikking zodat je als ondernemer al je klanten op professioneel niveau kan ontvangen.
  5. Jouw depot/magazijn beschikt over een toegangsbeveiliging en is 24/7 toegankelijk.