Magazijn met bureel te huur in Sint-Niklaas

Het huren van een magazijn of opslagplaats met bureel kent vele voordelen. Het werkt heel ontspannen wanneer uw magazijn of opslagplaats in hetzelfde pand gevestigd is als uw bureel/kantoor. Zo kunt u makkelijk schakelen tussen de werkzaamheden op kantoor en in het magazijn. Wanneer u een magazijn en bureel huurt bij BC Waasland, kunt u ook gebruik maken van ons uitgebreid service pakket met alle secretariaatsdiensten. Zo ontvangen en versturen we uw pakketten en kunt u gemakkelijk uw goederen ophalen of leveren. Uw magazijn is 24/7 toegankelijk. Verwacht u een levering en ben je onderweg dan begeleiden wij graag de transporteur naar jullie opslagplaats. Ook de postafhandeling, bestellingen van kantoorbenodigdheden, telefoonbeantwoording, ontvangen van bezoekers, verzorgen van je lunch… Al deze zaken nemen we graag voor onze rekening. Wij ontzorgen jou zodat jij je volledig kan richten op je core business. We hebben enkele mooie, ruime magazijnen in ons aanbod maar ook voor kleinere opslagplaatsen met oppervlaktes van 11-32m² kan je bij ons terecht.

 

Magazijn met bureel huren in het Waasland

BC Waasland vindt het belangrijk om ondernemers en organisaties meer te bieden dan alleen bakstenen. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Er is een gemeenschappelijke receptie. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de vergaderzalen, wordt we post verwerkt en kunnen er zelfs telefoontjes voor u opgenomen worden. We hebben stapelplaatsen en magazijnen van verschillende groottes, maar ook kantoorruimtes voor eenmansbedrijven of grotere organisaties.

De voordelen van een magazijn met bureel huren bij BC Waasland

Er zijn veel verschillende bedrijvencentra die magazijnen en opslag plaatsen aanbieden. BC Waasland biedt je echter meer. Vanuit Gent, Antwerpen en Brussel zijn wij heel makkelijk bereikbaar. BC Waasland is gelegen in het Industriepark West te Sint-Niklaas. Zo zijn files gemakkelijk te vermijden en kunt u gebruik maken van onze ruime en gratis parking. Er zijn laadpalen aanwezig voor hybride en elektrische wagens. Een vriendelijke verwelkoming elke werkdag, krijg je er zomaar bovenop. Onze volledig ingerichte keuken en de gemeenschappelijke cafetaria “BC Kaffee” zijn steeds toegankelijk. BC Waasland is een plek waar het aangenaam vertoeven is en waar er aan netwerken gedaan kan worden via de gemeenschappelijke ruimtes. Bent u op zoek om een kantoormaatschappelijke zetel of vergaderzaal te huren? Neem gerust contact met ons op!