Maatschappelijke zetel Waasland

BC Waasland biedt u de mogelijkheid om een maatschappelijke zetel te huren in de regio Waasland. Een maatschappelijke zetel is het officiële juridische adres van uw bedrijf. U kunt beschikken over een maatschappelijke zetel en uw werk elders uitvoeren, maar u kunt het ook gebruiken om werk en privé gescheiden te houden mocht u vanuit huis werken.

Huur een maatschappelijke zetel in het Waasland

Onder de voordelen vallen niet alleen de zetel zelf, maar ook het uitgebreide servicepakket dat wij daar bij leveren. Voor een maandelijkse prijs krijgt u een eigen postvakje waar wij uw post voor u aannemen, een locker waarin u uw boekhouding documenten kunt bewaren en tevens zorgen wij er voor dat uw pakketjes verstuurd en ontvangen zullen worden. Daarnaast kunt u bij ons de kantoorruimtes, vergaderzalen, lunchroom en het terras geboekt worden. Het huren van een maatschappelijke zetel in Waasland brengt dus veel voordelen met zich mee. Ons team staat graag klaar om al deze zaken voor jou af te handelen. Het professionele team van BC Waasland zorgt voor alles wat nodig is om jou te kunnen helpen en ondersteunen bij jouw bedrijfsvoering

Huur een virtueel kantoor in het Waasland

Als thuiswerkende ondernemer is het erg handig om in de regio van Waasland een virtueel kantoor te huren. Een virtueel kantoor huren in de regio Waasland is een ideaal als u op zoek bent naar een professionele uitstraling. Zo bieden wij u een zakelijk adres en tevens neemt onze receptie uw pakketjes aan. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze vergaderruimtes waarin u uw klanten kan ontvangen. Interesse gekregen? Neem dan nu contact met ons op! Of vul het onderstaande contactformulier in.