Maatschappelijke zetel Sint-Niklaas

Op zoek naar een maatschappelijke zetel in de regio Sint-Niklaas? Dan is Bedrijvencentrum Waasland jouw ideale partner. Het maatschappelijk adres van een onderneming is de plaats waar de belangrijke beslissingen in verband met de onderneming genomen worden. De plaats waar je daadwerkelijk activiteiten uitoefent, kan variëren. Werk je vaak van thuis uit maar wens je privé en zaken toch gescheiden te houden dan is het plaatsen van je maatschappelijk adres bij BC Waasland de perfecte oplossing. Ben je vaak op de baan en wens je toch een veilige thuishaven om je boekhouding, post, telefonie… te centraliseren, kom langs bij ons en ontdek de vele mogelijkheden. Als startende ondernemer kan je je zo volledig focussen op je core business.

Huur een maatschappelijke zetel in Sint-Niklaas

Een massa voordelen voor jou als ondernemer, als je ervoor kiest om je maatschappelijke zetel te huren bij BC Waasland. BC Waasland wil jou, als ondernemer, met zijn uitgebreid servicepakket volledig ontzorgen. Dit maakt ons een uitstekende keuze wanneer je op zoek bent naar een maatschappelijke zetel in de regio Sint-Niklaas. Voor een vaste maandelijkse forfait behandelen we graag jouw correspondentie, uiteraard met de nodige discretie. Je hebt je persoonlijk postvakje waar de officiële briefwisseling toekomt. Je beschikt over een locker om de boekhouding en alle documenten van je onderneming in te kunnen bewaren. Pakketje versturen of ontvangen? Ons team staat graag paraat om al deze zaken voor jou af te handelen. Het professionele team van BC Waasland zorgt voor alles wat nodig is om jou te kunnen ondersteunen bij je onderneming. Onze vergaderzalen, kantoorruimtes, coworkingspaces, lunchroom en terras kunnen geboekt worden. Ben je op zoek naar een kantoor, vergaderruimte, opslagplaats of magazijn? Neem contact met ons op en we bespreken graag het scala aan mogelijkheden.

Huur een virtueel kantoor in Sint-Niklaas

Als (startende) ondernemer is het erg handig om in de regio Sint-Niklaas een virtueel kantoor te huren. Een adres bij BC Waasland oogt professioneel en het creëert de perfecte zakelijke uitstraling voor je onderneming. De perfecte uitvalsbasis bij het vinden van nieuwe klanten. Wil je het eerst uitproberen? Bij BC Waasland kan je altijd flexwerken om het uit te proberen.

De voordelen van het openen van een kantoor op ons adres in Bedrijvencentrum Waasland:
1. Je hebt vergaderruimtes ter beschikking zodat je als ondernemer al je klanten op professioneel niveau kan ontvangen.
2. Een zakelijk adres geeft altijd een professionele uitstraling naar potentiële klanten en bestaande opdrachtgevers.
3. Onze receptie zorgt ervoor dat al jouw pakketten netjes worden ontvangen terwijl je onderweg bent voor jouw bedrijf, zo loop je niets mis.