Maatschappelijke zetel Gent

Bij BC Waasland is het mogelijk om een maatschappelijke zetel te huren in de regio Gent. Het juridische adres van uw bedrijf wordt dan op ons adres geplaatst. Met het gebruik van een maatschappelijke zetel kunt u gemakkelijk werk en privé uit elkaar houden. Daarnaast heeft u een centraal punt waar u vanuit kan opereren. Op die manier kunt u zich optimaal focussen op uw onderneming. Er zijn daarnaast nog vele andere voordelen van het huren van een maatschappelijke zetel bij BC Waasland.

Huur een maatschappelijke zetel in Gent

Naast de zetel, bieden wij u ook nog andere voordelen wanneer u een zetel huurt bij ons. Zo is er een uitgebreid service pakket waar u gebruik van kunt maken. Voor een maandelijks bedrag per maand, krijgt u een eigen postvakje waarin wij uw post bewaren. Ook krijgt u de beschikking over een locker waarin u uw documenten voor de boekhouding kunt bewaren. Daarnaast nemen wij ook uw pakketjes aan en kunt u gebruik maken van onze verschillende faciliteiten zoals kantoorruimtes, vergaderzalen en nog veel meer. Bekijk hier wat voor voordelen het huren van een maatschappelijke zetel met zich mee brengt.

Huur een virtueel kantoor in Gent

Bent u opzoek naar een virtueel kantoor in Gent, dan bent u hier aan het juiste adres. Bij BC Waasland kunt u snel en eenvoudig een virtueel kantoor huren. Met een virtueel kantoor kunt u niet alleen voor uw bestaande klanten, maar ook voor potentiële klanten een professionele uitstraling creëren. Wij bieden naast een zakelijk adres ook vergaderruimtes aan waar u uw klanten in kan ontvangen. Heeft u interesse gekregen? Neem dan contact met ons op! Of vul het onderstaande contactformulier in.