Kantoor huren Brussel

Op zoek naar een kantoor in de regio van Brussel? Dan is Bedrijvencentrum Waasland jouw ideale partner. Als bedrijvencentrum richten wij ons op ondernemers en organisaties die op zoek zijn naar iets meer dan bakstenen alleen. Meer dan 40 kmo’s vinden vandaag onderdak in BC Waasland en huren hier hun bureel waar het aangenaam vertoeven is.

Geen bijkomende zorgen zoals het afsluiten van verzekeringen, extra kosten voor nutsvoorzieningen, hypotheek. Contracten zijn van onbepaalde duur met zeer korte opzegtermijnen.

Inbegrepen is een gevarieerd dienstenpakket, zoals een gemeenschappelijke receptie, het gebruik van vergaderzalen, postverwerking, telefoonverwerking en nog vele andere gemakken.

Huur een kantoor in Brussel

Een massa voordelen voor jou als ondernemer, als je ervoor kiest om je kantoor te huren bij BC Waasland. Wij willen jou, als ondernemer, met zijn uitgebreid servicepakket volledig ontzorgen.  Onze vergaderzalen, kantoorruimtes, coworkingspaces, lunchroom en terras kunnen geboekt worden.

De voordelen van het openen van een kantoor op ons adres in Bedrijvencentrum Waasland:
U wordt dagdagelijks aan de receptie verwelkomd met een vriendelijke “goedemorgen”.
Elke werkdag van 8u30 tot 17u30 worden uw klanten aan de gemeenschappelijke receptie ontvangen en doorverwezen of eventueel begeleid naar de juiste locatie.
Uw kantoorruimte is voorzien van een toegangsbeveiliging en is 24/7 toegankelijk.
Het gebruik van de keuken en de gemeenschappelijke cafetaria is in de huurprijs inbegrepen.
Telefoonkosten, kopijen, kantoorbenodigdheden, postverwerking, verzendingen, poetsdienst, catering… wordt maandelijks afgerekend.
U kan gebruik maken van de gratis parking met laadpaal voor elektrische en hybride wagens.

Huur een kantoorruimte in Brussel

Als (startende) ondernemer is het erg handig om in regio Brussel een werkplek te huren.

Onze kantoren zijn gelegen langs de E17 aan de afrit Sint-Niklaas West, in de driehoek Brussel, Antwerpen en Gent. Vanuit het havengebied zijn wij dan ook snel te bereiken.
Zo kunnen u en uw klanten de files vermijden en gebruik maken van onze ruime parking.

BC Waasland oogt professioneel en het creëert de perfecte zakelijke uitstraling voor je onderneming. De perfecte uitvalsbasis bij het vinden van nieuwe klanten. Wil je het eerst uitproberen? Bij BC Waasland kan je altijd flexwerken om het uit te proberen.

Ben je op zoek naar een maatschappelijke zetel, vergaderruimte, opslagplaats of magazijn? Neem contact met ons op en we bespreken graag het scala aan mogelijkheden.