U bent net gestart als ondernemer. Dat staat gelijk aan nieuwe uitdagingen, maar ook verantwoordelijkheden waarvoor u belangrijke beslissingen dient te nemen. Een eerste en meteen ook belangrijkste beslissing is een zakelijk adres kiezen. Een zakelijk adres fungeert zowel als uw officiële bedrijfsadres waar u geregistreerd staat, maar u kan er ook alle correspondentie ontvangen. Vandaar ook de naam “postadres”. Daarnaast heeft uw postadres ook een grote invloed op de indruk van uw bedrijf door klanten en partners. Het is dus van belang om een professioneel postadres te hebben voor uw onderneming. Bij Bedrijvencentrum Waasland in Sint-Niklaas kan u terecht om uw postadres te vestigen. In deze blog leggen we graag verder uit wat een postadres juist inhoudt en hoe wij u hiermee kunnen helpen.

1. Professionele uitstraling

Een professioneel en zakelijk postadres geeft uw onderneming een betrouwbare en serieuze uitstraling. Dit kan enorm van belang zijn voor startende en kleine bedrijven die hun geloofwaardigheid willen vergroten. Bedrijvencentrum Waasland bevindt zich op een centrale locatie in Sint-Niklaas, is vlot bereikbaar en modern ingericht. Dit alles zorgt voor een professionele uitstraling van uw bedrijf.

2. Flexibiliteit en gemak

Een postadres biedt flexibiliteit. U hoeft geen fysieke kantoorruimte te huren en zo bespaart u meteen heel wat kosten. Daarover later meer in deze blog. Daarnaast geeft het u als ondernemer de vrijheid om te werken waar u maar wilt. U bent immers niet vast verbonden aan een bureau of kantoor. Dit is ideaal voor  kleine ondernemingen die niet dagelijks een kantoor nodig hebben. Bij Bedrijvencentrum Waasland hebben we ook vergaderzalen ter beschikking, waar u gebruik van kan maken indien u toch eens een ruimte nodig zou hebben.

3. Postbeheer en extra diensten

Bij een postadres komen vaak ook extra diensten bij inbegrepen. Bij Bedrijvencentrum Waasland kunt u gebruikmaken van onze postbeheerservices. Dit betekent dat uw post veilig wordt ontvangen, gesorteerd en indien gewenst naar u doorgestuurd. Daarnaast hebben we ook vergaderzalen in ons aanbod en een gezellige refter waar u als huurder van een postadres gebruik van kan maken.

4. Kostenbesparing

Een fysieke kantoorruimte huren kan een flinke financiële last zijn, vooral voor startende en kleine bedrijven. Een postadres bij Bedrijvencentrum Waasland is een kosteneffectief alternatief dat u in staat stelt om uw bedrijf professioneel te runnen zonder de hoge kosten van een traditioneel kantoor. Bovendien zijn onze prijzen marktconform en met korte opzegtermijn. Mocht u toch de stap willen nemen naar een kantoor, dan kan dat alsnog bij ons.

Het inschrijvingsproces

Om uw postadres bij Bedrijvencentrum Waasland te zetten, zijn er enkele stappen die u dient te volgen. Het is echter niet zo moeilijk en we helpen u graag verder hiermee.

  1. Contacteer BC Waasland: Neem contact op met Bedrijvencentrum Waasland indien u geïnteresseerd bent. Dit kan telefonisch, per mail of via onze website. Zo kunnen we u alvast meer informatie geven over ons beschikbare aanbod en tarieven.
  2. Afspraak inplannen: We maken graag met u een afspraak om meer uitleg te geven over een postadres bij Bedrijvencentrum Waasland en al onze extra diensten die we bieden.
  3. Overeenkomst sluiten: Zodra u akkoord gaat, kunnen we alles administratief afhandelen. Dit is niet zo heel veel administratief werk, we willen onze klanten immers niet teveel administratief belasten.
  4. Inschrijving: Zodra de overeenkomst is getekend, kunt u uw bedrijf officieel inschrijven op het nieuwe postadres. Dit doet u via het ondernemingsloket of de Kamer Van Koophandel.
  5. Gebruik maken van de diensten: Eens u ingeschreven bent kunt u gebruik maken van onze diensten. Ons team staat ook altijd voor u klaar voor extra hulp of informatie. We willen onze huurders een makkelijke, vlotte werking garanderen.

Het inschrijven van uw bedrijf op een postadres biedt tal van voordelen, waaronder een professionele uitstraling, flexibiliteit, gemak en kostenbesparing. Het proces is eenvoudig en biedt aanvullende diensten die uw bedrijf kunnen ondersteunen. Of u nu een startend, freelance of een gevestigd bedrijf bent, een postadres bij Bedrijvencentrum Waasland kan een strategische keuze zijn om uw onderneming naar een hoger niveau te tillen. Aarzel niet om ons te contacteren, we helpen u graag verder voor het inschrijven op een postadres bij Bedrijvencentrum Waasland.