Maatschappelijke zetel Oost-Vlaanderen

Een maatschappelijke zetel huren in Oost-Vlaanderen? Dat is mogelijk bij BC Waasland! Wij bieden u en uw onderneming een maatschappelijk aders aan waar u uw bedrijfsvoering kan laten plaatsvinden. Mocht u bijvoorbeeld uit huis werken, kunt u met behulp van een zetel toch een professionele uitstraling hebben. Daarnaast kunt u ook uw post, telefoontjes en boekhouding centraliseren. Kom langs of neem contact op voor onze mogelijkheden.

Huur een maatschappelijke zetel in Oost-Vlaanderen

Naast het hebben van een maatschappelijk adres bij het huren van een zetel, heeft het ook meerdere voordelen. Zo bieden wij vanuit BC Waasland een service pakket aan, waarbij wij u en uw onderneming een persoonlijk postvakje geven, waar u uw bedrijf gerelateerde post kunt ontvangen. Daarnaast nemen we ook pakketjes voor u aan en kunnen we ook pakketjes voor u verzenden. Ook krijgt u van ons een kluisje waarin u bedrijf gerelateerde documenten kunt opbergen. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van onze andere faciliteiten zoals vergaderzalen, lunchroom en werkplekken. Ook kunt u vergaderzalen, kantoorruimten en magazijnen huren.

Huur een virtueel kantoor in Oost-Vlaanderen

Als ondernemer is het erg praktisch om in de regio Oost-Vlaanderen een virtueel kantoor te huren. Met een virtueel kantoor kunt u op een professionele manier klanten ontvangen. Daarnaast kunt u ook fysieke kantoren huren bij BC Waasland. Zo kunt u niet alleen digitaal, maar ook fysiek klanten ontvangen. Wanneer u interesse heeft in een van onze services, kan u gemakkelijk contact met ons opnemen door het onderstaande formulier in te vullen. Wij regelen vervolgens dat alles naar uw wens is en u straks alleen maar op uw onderneming hoeft te focussen.