Maatschappelijke zetel Brussel

Bent u opzoek naar een maatschappelijke zetel in Brussel? BC Waasland helpt u graag verder bij uw zoektocht naar een maatschappelijke zetel. Bij ons kunt u een maatschappelijk adres krijgen waar u uw belangrijke beslissingen over uw onderneming kunt maken. Daarnaast is het ook gemakkelijk om uw werkleven gescheiden te houden van uw privé leven doormiddel van een maatschappelijke zetel. Ook is het adres een ideale plek om uw boekhouding, post en telefoontjes te centraliseren. Zo kunt u als ondernemer gemakkelijk uw werkplek centraliseren.

Huur een maatschappelijke zetel in Brussel

BC Waasland kan jou als ondernemer gemakkelijk voorzien van verschillende soorten service met ons service pakket. Voor een maandelijks bedrag kunt u naast een maatschappelijke zetel ook gebruik maken van een personeel postvakje waarin wij uw post verzamelen, een aparte locker waarin u uw boekhouding en andere documenten kan bewaren. Tevens zullen wij uw post en pakketjes aannemen en bewaren voor u. Wilt u zelf een pakket versturen? Dat kan ook via onze zetel! Daarnaast kunt u ook gebruik maken van onze andere faciliteiten, zoals vergaderruimten, werkplekken en terras. Wij verhuren naast maatschappelijke zetels ook vergaderruimten, kantoren en magazijnen. Bekijk hier ons aanbod.

Huur een virtueel kantoor in Brussel

Naast een maatschappelijke zetel, kunt u ook een virtueel kantoor huren bij ons. Met een virtueel kantoor creëert u een zakelijke plek waar u uw klanten kunt ontvangen. Daarnaast geeft een zakelijk adres een professionele uitstraling voor uw onderneming. Ook kunt u bij ons flexwerken uitproberen om een gevoel te krijgen bij de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Neem bij interesse gerust contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, dan nemen wij contact met u op  de kunnen we de mogelijkheden met u doornemen.