Maatschappelijke zetel Antwerpen

Bij BC Waasland kunt u gemakkelijk en eenvoudig een maatschappelijke zetel huren in de omgeving Antwerpen. Wanneer u beschikt over een maatschappelijke zetel kan u gemakkelijk privé en werk gescheiden houden. Zo kunt u bij de maatschappelijke zetel u focussen op de core business. Daarnaast regelen wij een centrale plek voor uw post, boekhouding en telefonie. Zo kunt u zich focussen op de belangrijke zaken van uw bedrijfsvoering zonder zorgen te maken over de details.

Huur een maatschappelijke zetel in Antwerpen

Naast een centrale plek voor uw post, boekhouding en telefonie, kunt u ook gebruik maken van onze faciliteiten. Zo kunt u gebruik maken van ons service pakket. Hiermee zorgen wij er voor dat u een eigen postvakje krijgt om uw boekhouding in veilig te stellen. Ook krijgt u een eigen kluisje waarin u verschillende documenten kunt opslaan. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze vergaderzalen en kantoorruimtes. Ook zullen wij voor u uw post in ontvangst nemen en er voor zorgen dat uw pakketjes bij ons gestald kunnen worden. Naast een maatschappelijke zetel bieden wij ook kantoren, opslagplaatsen en vergaderruimtes aan.

Huur een virtueel kantoor in Antwerpen

Een virtueel kantoor huren in de regio Waasland is een ideaal als u op zoek bent naar een professionele uitstraling. Zo bieden wij u een zakelijk adres en tevens neemt onze receptie uw pakketjes aan. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze vergaderruimtes waarin u uw klanten kan ontvangen. Wij hebben naast virtuele kantoren nog veel meer aanbod. Zo bieden we niet alleen virtuele kantoren, maar ook fysieke kantoren aan. Hiermee kunt u niet alleen digitaal, maar ook fysiek klanten ontvangen op een professionele manier. Interesse gekregen? Vul dan het onderstaande formulier in of neem contact met ons op.